Tallers
Tria els tallers que més t'agradin
Cuina
Prepara deliciosos menjars i begudes
Un taller de cuina fomenta la creativitat, l'aprenentatge, l'atenció i el treball en equip.
Risoteràpia
L'important és no deixar de somriure
La risoteràpia es basa en el poder sanador que té el riure, una eina que tenim de forma innata.
Ball
A moure els malucs
Si estàs buscant tallers de ball per a empreses que t'ajudin a relaxar els ànims, a millorar l'ambient laboral i aconseguir unir més a l'equip, estàs en el lloc correcte!
Parlar en públic
Aprèn a parlar com els millors
T’oferim el millor curs que t’ajudarà a que millors les teves habilitats a l’hora de comunicar.
Taller de enoturisme
Degustació i maridatge vins
Una opció sorprenent i molt gourmet que resultarà ideal per a sortir de la rutina del dia a dia i gaudir d’un pla únic i ple de sabor.
Crea un perfum o ambientador
La millor fragancia per a la teva empresa
Està pensat perquè puguis crear el perfum o ambientador de la teva empresa. Una activitat creativa, divertida i original .
Taller d'art
Aprèn a pintar un quadre
Vols amenitzar el teu esdeveniment d’empresa d’una forma molt creativa?

Saps que no hi ha millor manera d’unir a un equip de treball que organitzant activitats fora de l’oficina? I és que està més que comprovat que, perquè una empresa funcioni, és imprescindible que els treballadors se sentin a gust, valorats i que estiguin en un entorn còmode i tranquil.

Una oficina plena de mals rotllos, crits i estrès és totalment improductiva i, al final, es veurà aquesta energia en els resultats de l’empresa. No obstant això, un lloc de treball relaxat, distès i amable farà que els treballadors desenvolupin les seves tasques de forma positiva i, això, es notarà en els resultats de l’empresa.

En Off Business anem a proposar-te que organitzes tallers de cohesió grupal per a empreses ja que és una bona manera de fer que tots els empleats treballin conjuntament i aconsegueixin relacionar-se en un entorn diferent que l’oficina.

Tallers de cuina per a grups d’empresa

Un taller perfecte per fer que els empleats gaudeixin d’una estona distès i diferent és que organitzes un taller de cuina Masterchef. Aquest popular programa de televisió té moltíssims adeptes perquè el món de la cuina cada cop s’assembla més a l’art.

Per aquest motiu, una bona idea és que organitzis un taller de cuina d’aquest tipus que té una durada de 3 hores o 3 hores i mitja i que està pensat per a grups d’entre 11 a 30 persones. Durant aquest taller podreu aprendre les tècniques de cuina que t’ajudaran a treure al xef que porteu dins i gaudir, després, d’un dinar conjunt.

Una altra opció és que organitzes un taller de tall de pernil ja que a gairebé tothom li agrada el pernil però pocs, poquíssims, saben exactament com ha de tallar. Durant aquest taller d’1 hora i mitja, un professional us explicarà els secrets del ganivet perquè puguis gaudir al màxim del seu sabor. Aquest taller es realitza al carrer Pelai, a prop de Plaça Catalunya, per tant hi ha moltes connexions amb transport públic.

Riure i riure amb els tallers de risoteràpia per a empreses

Sabies que el riure té un poder sanador? La veritat és que hi ha molts beneficis associats amb l’art de riure, cosa que els humans tenim de forma innata en el nostre interior i que podem aprofitar al màxim per sentir-nos més tranquils, positius i relaxats.

Quan vam riure alliberem endorfines, l’hormona coneguda com “de la felicitat” i és per aquest motiu pel qual després d’una sessió de rialles ens sentim bé, a gust i relaxats. Aquests atributs són perfectes per introduir entre companys de treball ja que, així, s’aconseguirà millorar l’ambient i fer que qualsevol frec o tensió desaparegui.

Els tallers de risoteràpia que t’oferim estan pensats per a grups d’almenys 10 persones i es duen a terme durant 1 hora i mitja. Durant aquestes sessions es realitzaran diferents jocs i dinàmiques que tenen com a objectiu treure a florir el riure que tots tenim al nostre interior.

cocina 1 - Tallers de cohesió grupal per a empreses
risoterapia 2 - Tallers de cohesió grupal per a empreses
bollywood 1 - Tallers de cohesió grupal per a empreses
dirtydancin - Tallers de cohesió grupal per a empreses

Tallers de ball de tot tipus

I, finalment, una altra de les millors activitats per fomentar el team building en una empresa són els tallers de ball ja que, amb ells, aconsegueixes que els treballadors es deixin portar per la música, exerciten el seu cos i es relacionin en un nivell totalment nou.

Existeixen una gran varietat d’estils de ball i, depenent de les preferències dels teus empleats, podràs triar un o altre. A continuació et descobrim els tallers de ball per a empreses que disposem a Off Business:

Tallers de balls llatins

Si t’agrada la salsa, la bachata o el popular twerking, aquest és el taller que has de triar! Està pensat per a grups d’almenys 10 persones i té una durada d’1 hora i mitja o 2 hores, depenent del grup.

Taller de ball oriental

Un altre dels tallers de ball més divertits per fer en una empresa són els orientals, és a dir, els de dansa del ventre o el tallers de Bollywood que farà que tots els treballadors es desmelenen i visquin una experiència sorprenent i divertida.

Es tracta d’una activitat que té 1 hora i mitja o 2 de durada i que està pensada per a grups superiors de 10 persones. Un professor professional en aquesta disciplina us ajudarà a crear una coreografia i que, en finalitzar el taller, pugueu tenir un ball ‘de pel·lícula!

Tallers de cinema: Grease i Dirty Dancing

Per rememorar alguna de les pel·lícules més clàssiques de la història del cinema, res millor com organitzar un taller de ball en el qual es coreografíen cançons de la popular pel·lícula Grease o Dirty Dancing.

Aquest taller també té una durada d’hora i mitja o 2 hores i, almenys, hauran d’acudir 10 persones per a que el resultat sigui fructífer.