Vols amenitzar el teu esdeveniment d’empresa d’una forma molt creativa? Llavors, res millor que participar en un original i divertit taller d’art a Barcelona que està especialment pensat per a grups de persones que vulguin viure una jornada entretinguda i plena d’art.

En Off Business t’oferim un taller de cohesió grupal d’art que resulta perfecte per a millorar les relacions entre els treballadors i crear un espai de treball molt més positiu, relaxat i distès. Una activitat ideal per reforçar el team building i aconseguir un millor ambient laboral.

El nostre taller d'art per a empreses

En què consisteix

Es tracta d’una taller que té una durada de 2 hores i en la qual un professor experimentat s’encarregarà de donar-vos les directrius necessàries per poder pintar un quadre. És una activitat perfecta per deixar-vos portar per l’art i la creativitat i viure una experiència molt interessant.

Aquest taller té un preu de tan sols 22 € / persona i té com a objectiu potenciar aquest costat creatiu que tots tenim. Moltes vegades, amb la rutina i el dia a dia, es deixa de banda aquesta faceta artística que jeu en el nostre interior i es relega a un segon pla. Però amb aquesta activitat es treballa per aconseguir potenciar la creativitat al màxim i crear una atmosfera molt proactiva i positiva.

Aquest taller de team building per a empreses és una boníssima opció per aconseguir crear un ambient més relaxat i dissipar les tensions que es poden haver acumulat en el dia a dia. Un grup més cohesionat i tranquil és el que s’aconseguirà després de fer aquest taller; a més, en reforçar el costat creatiu i imaginatiu de tots els empleats, s’aconseguirà l’aportació de noves idees.

Taller de arte barcelona 1 - Taller d'art a Barcelona per a empreses
Taller de arte barcelona 1 - Taller d'art a Barcelona per a empreses
Taller de arte barcelona 2 - Taller d'art a Barcelona per a empreses
Taller de arte barcelona 3 - Taller d'art a Barcelona per a empreses
Taller de arte barcelona 5 - Taller d'art a Barcelona per a empreses

Com és aquest taller d'art per a empreses?

Amb professors qualificats

L’activitat estarà capitanejada tot el temps per un professor qualificat. Durant la primera part del taller, se us donaran algunes indicacions bàsiques que us permetran endinsar-vos en el món de la pintura i començar amb el vostre quadre. Passada aquesta breu introducció, arribarà el moment de deixar-se portar per la creativitat del nostre interior i podreu pintar el quadre que, segur, us sorprendrà.

En el nostre taller d’art per a empreses us oferim dos tipus d’esdeveniments corporatius:

Pintar un quadre: es tracta d’una activitat en la qual tots els participants pintaran un quadre seguint les instruccions donades pel professor. En finalitzar la sessió, els participants hauran creat una pintura amb tocs personals i creatius.
Mosaic final: aquesta altra opció també s’ha de fer seguint unes instruccions donades pel professor. No obstant això, no es tracta d’una obra individual sinó que serà una obra conjunta ja que, en ajuntar tots els quadres, es podrà veure el resultat final.

El mínim per poder realitzar qualsevol dels dos tallers és de 4 persones. Aquest taller es pot realitzar en restaurants (si sou menys de 25 persones) on, a més, hi haurà la possibilitat de consumir alguna cosa o de gaudir d’un sopar. En el cas que sigueu més de 25 persones, el taller es realitzarà en un local privat (preu a consultar).

També podem desplaçar-nos a la vostra empresa o al punt que ens indiqueu. Cobrim tota l’àrea de Catalunya i si sou un grup gran de més de 25 persones també podem desplaçar-nos a altres punts.

Taller de arte barcelona 3 - Taller d'art a Barcelona per a empreses
Taller de arte barcelona 5 - Taller d'art a Barcelona per a empreses