Estàs buscant activitats originals per a empreses? Si vols millorar l’ambient del teu equip de treball i no saps molt bé què fer, en Off Business tenim els millors consells per a tu. Som especialistes en organitzar tallers per a empreses que són sorprenents i la mar de divertits. A més, tots ells tenen com a objectiu millorar la cohesió grupal i aconseguir que els treballadors se sentin més còmodes en el seu lloc de treball.

El taller que et proposem és un taller de perfums que està pensat perquè puguis crear el perfum o ambientador de la teva empresa. Una activitat creativa, divertida i original que farà que els empleats hagin de treballar en equip per aconseguir una aroma agradable i perfecte per al lloc de treball.

Un taller de perfum per a empreses a Barcelona

Olors espectaculars

Anem a proposar-te una de les experiències per a empreses més sorprenents i originals que hagis escoltat: un taller de perfumes.Se tracta d’un pla molt original que està pensat perquè els integrants d’una empresa es relacionin en un entorn diferent, creatiu i amb un boníssim olor. En aquest taller es realitzarà una introducció sobre les plantes aromàtiques, les seves propietats i les aromes que ens aporten; així podrem conèixer tots els beneficis que poden incloure en el nostre dia a dia.

Durant l’activitat, els participants realitzaran una prova de diferents essències per crear un perfum o ambientador totalment personalitzat. La base d’aquest producte serà l’oli preparat tot i que, si ho preferiu, també es pot fer amb base d’alcohol. El resultat serà una aroma únic i inconfusible que podreu fer servir tant a nivell personal com per ambientar l’oficina on treballeu.

Tingueu en compte que un bon aroma contribueix a crear un ambient òptim per al treball i la concentració. No hi ha res millor que entrar en un espai que faci olor bé i que ens aporti un toc agradable on poder estar la resta de jornada. Per això, gràcies a aquest taller, no només aconseguireu millorar l’oficina sinó que, també, creareu vosaltres mateixos l’aroma més adequat per a poder gaudir-ne dia rere dia.

Crea el perfume o ambientador de tu empresa 1 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 1 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 2 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 3 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa

En què consisteix aquest taller de perfum i ambientador

Dinàmiques de treball en equip

Com ja hem dit, aquest taller és una de les dinàmiques per treballar en equip més originals i diferents. I precisament per això, els empleats aconseguiran gaudir d’una experiència inoblidable i molt entretinguda. Però com es realitza aquest taller? A continuació et descobrim les característiques més destacades de l’activitat perquè comprenguis millor com la portem a terme:

  • Des de 8 i fins a 200 persones: es tracta d’un taller ideal per a grups de tota mena, per tant, ja formes part d’una empresa petita o d’una gran, podreu realitzar aquesta activitat sense cap problema.
  • De 1,5 a 3 hores: aquesta és la durada estàndard d’aquest taller ja que normalment no resulta fàcil escollir ràpidament l’aroma. A més, és molt interessant per als assistents conèixer les emocions que van lligades a les aromes i que, així, pugueu crear el perfum més adequat al vostre entorn de treball.
  • Concurs per a escollir el perfum guanyador: quant els grups hagin realitzat els seus propis perfums, el pas final és escollir quin serà el guanyador, és a dir, l’aroma que es farà servir dins de l’oficina. En aquest moment es realitzaran unes votacions per determinar la millor opció per al vostre dia a dia; a més, com ja tindreu els ingredients i coneixereu la fórmula de l’aroma, podreu seguir-creant sempre que se us acabi!
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 2 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 3 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa

Les 3 parts del taller

Activitats divertides

Aquest taller es divideix en 3 parts durant les quals tots els participants gaudiran d’una divertida activitat. Les tres parts són les següents:

  1. Prova d’olor: en la primera de les parts es realitzarà una prova d’olor que té com a objectiu identificar les aromes d’essències naturals. Per a això, no s’indicarà el nom de cada essència sinó que es deixarà que cadascú senti l’aroma i el associï a la seva vida, als seus records i experiències.
  2. Preparació del perfum: un cop s’hagin escollit les aromes que més ens agraden, arriba el moment de començar a elaborar el nostre perfum. Les instruccions a seguir són molt senzilles i us les revelerá el professor que imparteix el taller.
  3. Prova final: i, finalment, per finalitzar el perfum l’últim pas consisteix a fer olor totes les creacions que s’han elaborat i votar qui és el guanyador final. El millor de tot és que ja tindreu la recepta del perfum i, sempre que vulgueu, podreu tornar-lo a preparar!
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 4 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa
Crea el perfume o ambientador de tu empresa 4 - Crea el perfum o ambientador per a la teva empresa