Estàs buscant cursos per parlar en públic per a empreses? Molts empleats han de reforçar les seves habilitats comunicatives per poder presentar els treballs o noves propostes. No obstant això, no tothom és un bon orador i, moltes vegades, la inseguretat, la timidesa o la manca d’experiència pot jugar-nos una mala passada.

Però a Off Business tenim la millor solució per a tu: t’oferim el millor curs que t’ajudarà a que millors les teves habilitats a l’hora de comunicar i exposar el teu treball perquè, així, puguis millorar la teva imatge professional i aconseguir millors resultats.

Característiques del curs per parlar en públic per a empreses

Com ho fem

Un empleat molt vàlid i amb molts coneixements no té per què ser un bon orador. De fet, és molt habitual que els treballadors no compten amb habilitats comunicatives ni expositives, una cosa que els pot arribar a perjudicar al llarg de la seva carrera.

I precisament per aquest motiu, cada vegada és més important apostar per realitzar cursos per parlar en públic que aconsegueixin que els empleats puguin trencar barreres i aprendre algunes tècniques i trucs per exposar les seves idees.

A Off Business posem a la teva disposició un curs que està especialment pensat perquè els treballadors puguin millorar les seves habilitats i, així, convertir-se en millors professionals. El curs que t’oferim té aquestes característiques:

 • Individual o grupal: depenent de les teves necessitats, el curs que t’oferim pot fer de manera individual perquè una persona concreta millori les seves competències o, també, de forma grupal en tallers pensats per a tot un equip de treball.
 • Millora a l’hora de parlar en públic: aquestes habilitats ajudaran a que els assistents al curs puguin superar la inseguretat o timidesa que li pot generar exposar davant d’un públic de gent.
 • Habilitats comunicatives: però, també, el curs que t’oferim pot anar encarat al fet que els treballadors puguin potenciar les seves habilitats de comunicació interna entre els companys. D’aquesta manera, s’evitaran disputes, tensions o malentesos que poden afectar el treball diari.
  Envia suggeriments
Talleres hablar en público 6 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 5 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 6 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 5 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 2 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 4 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona

Els cursos per a grups que t'oferim

Quines opcions pots escollir

Com ja t’hem comentat, els cursos per a parlar en públic per a empreses que t’oferim a Off Business poden anar destinats a que grups de treball millorin la seva comunicació. En qualsevol cas, els tallers els fem de manera personalitzada per potenciar aquells punts més febles que hi ha entre els integrants de l’equip de treball.

Treballarem de forma individualitzada per a atorgar-vos les eines que necessiteu per poder millorar el vostre dia a dia a la feina. Actuarem en dos plans: tant en el teòric com en el pràctic perquè, d’aquesta manera, tots els integrants puguin desenvolupar millor el seu potencial de parlar en públic.

El que treballem en aquest tipus de formació és:

 • Gestió emocional positiva: que ens ajudarà a controlar la por, els nervis o la inseguretat que pot aparèixer abans de començar la conferència
 • Desenvolupament de presentacions: per conèixer les tècniques que ajudaran a que l’exposició sigui efectiva i ens aporti més confiança
 • Habilitats d’improvisació: que són essencials per poder improvisar en el moment de la conferència i trobar una resposta o una solució professional

No obstant això, depenent de cada equip de treball podem arribar a oferir un programa formatiu diferent. Ens adaptem en tot moment en el que cada grup necessita perquè, així, el curs impartit sigui excel·lent.

Talleres hablar en público 2 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 4 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona

Formacions individuals

També pots fer-lo sol

En els nostres cursos per parlar en públic per a empreses també hi ha la possibilitat de treballar de forma personalitzada amb un empleat. En aquests casos, el formador durà a terme sessions de coaching personal per ajudar a que el treballador pugui treure a la llum tot el seu potencial al màxim.

Molts professionals, encara que tinguin resultats impecables en la seva feina, poden no tenir les mateixes competències a l’hora d’haver de comunicar-se amb la resta del grup. Per aprofitar al màxim el coneixement del professional, és millor que es dugui a terme aquest curs en el qual se li ajudarà a millorar la seva expressió.

En aquest tipus de curs individualitzat es treballen aspectes com:

 • Seguretat i confiança: és important que el profesioanl se senti confiat i segur, per tant, durant les sessions es treballaran aquests aspectes de la seva personalitat.
 • Posada en escena: també és important donar-li les eines bàsiques per poder tenir la veu, la mirada i el moviment adequat perquè la conferència sigui un èxit.
 • Gestió emocional: aprendre a controlar els nervis o el discurs interior negatiu també és essencial perquè l’exposició sigui professional.

Gràcies al coaching es pot treballar de forma personalitzada amb l’empleat que es vol potenciar i que, així, s’adquireixin les habilitats imprescindibles perquè la comunicació empresarial sigui positiva.

Talleres hablar en público 1 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 3 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 1 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 3 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona
Talleres hablar en público 7 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona

Dades pràctiques sobre els nostres cursos per parlar en públic

Tot el que has de saber

Estàs pensant a incorporar algun d’aquests cursos per parlar en públic per a empreses? En aquest cas, et recomanem que coneguis les dades pràctiques per poder participar en aquesta formació tan interessant i necessària:

 • El preu del curs variarà segons la durada de la formació i les persones que assisteixin al curs.
 • Per poder fer aquest curs és important que almenys sigui 1 persona i que com a màxim siguin 20.
 • El lloc per a impartir el curs pot ser a domicili oa les nostres instal·lacions.

De tota manera, si estàs convençut de voler aquest curs per a empreses i vols més informació, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost ajustat a les teves necessitats.

Talleres hablar en público 7 - Taller per parlar en públic i comunicació a Barcelona