Ballar és una de les màximes expressions d’alegria i llibertat que podem fer les persones. Ballant vam aconseguir alliberar tensions, divertir-nos i crear una atmosfera perfecta per relacionar-nos i entendre’ns millor els uns als altres. Aquest és el motiu pel qual moltes empreses han optat per incloure tallers de ball en les seves activitats de team building i és que gairebé tot es pot solucionar ballant!

Si estàs buscant tallers de ball per a empreses que t’ajudin a relaxar els ànims, a millorar l’ambient laboral i aconseguir unir més a l’equip, estàs en el lloc correcte! En Off Business anem a descobrir-totes les modalitats de tallers que posem a la teva disposició perquè el teu equip treballi més a gust i, per tant, millor!

Tallers llatins: salsa, bachata i twerking

Salsa, bachata i twerking

Comencem parlant d’un dels tallers de ball per a empreses que estan més de moda últimament: els balls llatins. Moure els malucs, ballar al ritme llatí i gaudir de rialles i diversió és el que ens ofereixen aquests balls que aconseguiran que ho passeu genial.

Dins de la categoria “balls llatins” incloem estils com la salsa, la bachata o l’actual “twerking”, aquesta forma de moure el cul i els malucs de forma tan compassada, sexy i atrevida.

Aquests tallers estaran impartits per professionals del sector que et mostraran les tècniques i secrets d’aquests estils de ball perquè puguis passar-ho bé i, a més, aprendre o millorar el teu ball.

baile1 - Ball
twerking - Ball
latinos2 - Ball
baile2 - Ball

Tallers de ball al cinema

Grease i Dirty Dancing

Un altre dels tallers de ball per a empreses més divertits que hi ha és el taller de cinema, és a dir, un taller en el qual no s’aprèn a ballar una disciplina artística o un estil concret sinó que el que es fa és imitar alguna pel·lícula famosa que hagi hagut en la història del cinema i intentar emular-la.

Les dues pel·lícules que posem a la teva disposició són Grease i Dirty Dancing, dos clàssics del cinema musical que aconseguirà que ho passeu d’allò més bé durant l’activitat perquè, no només aprendreu algun dels balls més destacats del film, sinó que a més us disfressareu perquè el resultat sigui més convincent.

grease - Ball
dirtydancing - Ball

Tallers de ball d'Orient

Bollywood i dansa del ventre

Un ball més exòtic és el que et plantegem amb els tallers d’Orient, una activitat inspirada en cultures orientals com l’índia o l’àrab perquè, així, aprenguis a ballar nous ritmes amb vestits i vestits propis de cada país.

Un dels balls orientals que es poden aprendre durant aquest taller és el Bollywood, una disciplina hindú en la qual es barregen salts aeròbics amb moviments de malucs i de coll. Una activitat divertidíssima tant per a dones com per a homes que vulguin conèixer noves cultures mitjançant el ball.

Una altra opció és assistir a un taller de dansa del ventre en el qual descobrireu els secrets d’aquest exòtic ball que conté moviments tan sensuals i elegants al mateix temps.

bollywood 2 - Ball
danzadelvientre - Ball
bollywood - Ball
flamenco 1 - Ball

Tallers de ball espanyols

Flamenc i moguda madrilenya

Si vols un taller de ball que sigui més proper, també pots optar per altres estils de ball com és el cas del flamenc. En aquest taller, un professional del sector us farà classes d’iniciació al flamenc perquè conegueu alguns dels secrets d’aquest ball tan apassionant i sentit. Si sou una mica mandrosos, també podeu gaudir d’espectacles de flamenc amb tapes, sense haver de practicar.

Però si vols alguna cosa més divertit i animat, gens millor com el taller de “La moguda madrilenya”, una activitat en la qual es rememoren alguns dels grans hits d’aquesta dècada i on aprendreu a ballar una coreografia divertida i molt amena.

flamenco - Ball
flamenco2 - Ball

Taller de ball "balla com ells"

Com qui vols ballar?

Però si vols fer alguna cosa més actual i modern, aleshores podeu el taller “Balla com ells”, una activitat en la qual podreu aprendre a ballar les cançons més actuals dels cantants d’avui que fan espectaculars coreografies.

Per exemple, amb aquest taller podràs enfundar-se en la pell de Bruno Mars, Pit Bull o Lady Gaga i interpretar una de les seves cançons al més pur pop star.

brunomars 1 - Ball
brunomars - Ball
ladygaga - Ball
hawai - Ball

Tallers de ball de USA

Hawaians i Country

I acabem amb un altre dels tallers de ball per a empreses més originals i divertits. Es tracta d’un taller inspirat en la cultura americana i, per això, aprendrem dos estils de ball molt diferents entre si.

D’una banda, un taller de country perfecte per treure el cowboy que tot tenim dins i, d’altra banda, un taller hawaià que ens traslladarà al cor d’aquest arxipèlag i a la seva cultura ancestral.

Tots els tallers que t’oferim estan pensats per a grups d’almenys 10 persones i tenen una durada aproximada d’1 hora i mitja o dues hores. Es poden fer qualsevol dia de la setmana, a qualsevol hora, però segons disponibilitat, per tant us recomanem que reserveu de forma prèvia. El lloc en el qual es realitza el taller pot ser un o un altre depenent del nombre d’assistents i de si l’empresa vol desplaçar-se o prefereix que siguem nosaltres els que ens acostem a la seu. Ens adaptem totalment a les necessitats que tingueu!

hawaiano 1 - Ball
country 1 - Ball