Un taller de cuina pot ser una perfecta activitat per millorar la cohesió grupal a emrpeses. Es tracta d’un taller que fomenta la creativitat, l’aprenentatge, l’atenció i el treball en equip, tots ells valors molt interessants a desenvolupar dins el món professional.

És per aquest motiu que en Off Business t’oferim diferents tallers de cuina, així com activitats per millorar el rendiment per a empreses a Barcelona amb els que podràs millorar les relacions entre els teus empleats però, al mateix temps, aconseguiràs que es relacionin en un altre àmbit diferent al professional i, per tant, es redueixin les tensions.

Un taller divertit a l'estil Masterchef

Igual que al programa de TV

Un dels tallers de cuina per a empreses que t’oferim a Barcelona és aquest que imita el popular programa de televisió Masterchef, per tant, durant aquesta activitat vosaltres us convertireu en autèntics xefs.

Per a això, cada participant haurà d’escollir el menú que vol elaborar i un equip de xefs professionals s’encarregarà de guiar-vos perquè el resultat sigui exquisit. Durant l’elaboració de la recepta aconseguiràs aprendre alguns trucs i tècniques de cuina ideals per sorprendre a la teva família.

Un cop acabades les receptes, gaudireu de les vostres creacions en una gran taula perquè pugueu valorar el plat de cada un i, al mateix temps, viure un moment més relaxat i distès que posarà el colofó a la vostra jornada.

Aquests tallers s’organitzen per a grups d’entre 11 a 30 persones i té una durada aproximada de 3 hores. Es duen a terme a Barcelona ciutat i es poden fer qualsevol dia de la setmana però amb cita prèvia.

cocina 2 - Cuina
cocina1 - Cuina
cocina2 - Cuina
meridaje museo chocolate barcelona - Cuina

Maridatge de xocolata

Pels més gormants

Vols gaudir d’un pla diferent amb la teva empresa? Llavors et proposem que li poseu un toc de dolçor al vostre Team Building i us animeu amb la proposta que des d’Off Business tenim per a vosaltres: gaudir d’un maridatge de xocolata al Museu de la Xocolata de Barcelona.

Es tracta d’una activitat d’una durada d’1 hora i mitja i que es porta a terme en el mateix museu, és a dir, al barri del Born. Aquest espai és la seu de la xocolata de la ciutat i, aquí, es realitza un repàs pels orígens del cacau i pel seu ús actual.

Al taller que et proposem farem un exquisit maridatge de xocolata i cervesa o cava. L’activitat consisteix en provar primerament la xocolata i, després, es gaudeix d’una refrescant cervesa artesanal o una copa de cava. Després, es mariden tots dos productes per descobrir una barreja de sabors sorprenent!

meridaje museo chocolate barcelona - Cuina
meridaje museo chocolate barcelona 2 - Cuina

Tour Xocolata a Barcelona

Xocolata per un tubo

Vols gaudir d’una experiència extraordinàriament deliciosa? En Off Business et proposem que descobreixis un dels museus més exquisits de Barcelona: el Museu de la Xocolata de Barcelona.

Situat al barri del Born, aquest museu és conegut pel seu repàs històric sobre l’ús de la xocolata en la nostra societat i, a més, també compta amb activitats perfectes perquè es conegui millor aquesta delícia per als sentits.

En aquest tour gaudirem d’un recorregut guiat durant tota 1 hora. En aquest recorregut un guia us explicarà els orígens del cacau i com aquest s’ha aprofitat per l’ésser humà per fabricar-lo i donar-li la forma i el gust que nosaltres coneixem.

A més, en aquest tour també es parlarà sobre les tradicions catalanes i, entre elles, les conegudes mones de Pasqua, figures de xocolata que es realitzen cada dilluns de Pasqua.

chocolates - Cuina
chocolates - Cuina
tour museo chocolate 2 - Cuina
jamon - Cuina

Taller de tall de pernil

Aprèn a tallar-lo com un expert

Aquest és un altre dels millors tallers de cuina per a empreses que pots fer com una activitat de team building. Aprendre a tallar pernil és tot un art i, per aquest motiu, en aquest taller us descobriran els trucs i secrets per poder gaudir d’aquest aliment gourmet tan espanyol.

Aquesta activitat la portem a terme en el centre de la ciutat comtal, al costat de la Plaça Catalunya. Aquí s’organitzen les masterclass dutes a terme per un professional del sector i que et permetrà conèixer el millor mètode per tallar talls d’aquest preuat aliment.

Aquesta activitat està pensada per a grups d’almenys 10 persones i té una durada d’1 hora i mitja.

jamon1 - Cuina
jamon2 - Cuina

Taller de cocktails

Sigues barman per un dia

Però si vols organitzar una activitat per a empreses que sigui més distesa i amena, llavors prova els nostres tallers de còctels amb què descobrireu les millors receptes per preparar begudes refrescants ‘i delicioses!

Es tracta d’un taller divertit en el qual un cocteler professional us descobrirà com preparar un còctel saborós i refrescant. Les creacions poden ser amb o sense alcohol, segons les vostres preferències, i us ensenyarem a agitar i barrejar els ingredients per aconseguir una beguda exquisida.

Aquest taller es realitza al centre de Barcelona, concretament, al Hard Rock Cafè i està pensada per a grups d’almenys 10 persones. Durant l’activitat disposareu d’un dossier amb informació completa dels còctels així com una beguda de benvinguda, un xarrup i 3 o 4 demostracions de còctels perquè aprenguis a preparar el teu.

cocktail - Cuina
cocktail1 - Cuina
cocktail2 - Cuina
gintonic - Cuina

Taller de gintonics

Els més refrescants que hagis tastat mai

Una variant del taller anterior és aquest en què us ensenyarem a preparar un bon gintònic. Aquesta és la beguda de moda i, per tant, actualment hi ha una gran varietat de formes de preparar un gintònic refrescant, sorprenent i bombolles.

És una bona activitat per organitzar com a activitat empresarial perquè trenques totalment amb l’essència del grup i fas que es relacionin en un altre àmbit més festiu i relaxat. Aquí, els assistents aprendran alguns dels millors secrets dels barmans per poder preparar una beguda refrescant i amb una sorprenent combinació d’espècies.

Durant aquest taller que té una durada aproximada de 2 hores aprendreu a elaborar fins a 4 gintònics diferents amb característiques i sabors molt diferents entre ells. Aquest taller es realitza per a grups d’almenys 10 persones i es pot dur a terme en un local de l’Eixample.

gintonics1 - Cuina
gintonics2 - Cuina

Taller de mojitos

Mojitos

Però si vols posar-li un toc més exòtic i tropical a la vetllada, llavors t’animem a que organitzis un taller de mojitos per als teus empleats. Es tracta d’una activitat original i divertida amb la qual aprendreu a elaborar aquesta beguda tan popular i deliciosa feta a força de rom i menta.

A més, després d’aquest taller podreu degustar les vostres creacions en un entorn amigable i proper perquè us relaxeu i els treballadors es relacionin entre ells d’una manera diferent a l’habitual.

Aquest taller té també una durada aproximada de 2 hores i es realitza a l’Eixample. Almenys heu de ser un grup de 10 persones per poder realitzar aquesta activitat.

Un pla diferent, gourmet i refrescant que resultarà idoni per millorar l’ambient laboral.

mojito - Cuina
mojitos1 - Cuina
mojitos2 - Cuina