El poder del riure no està prou valorat en la nostra societat. Ens gastem diners en infusions i en fàrmacs quan, moltes vegades, nosaltres mateixos podríem sentir-nos millor si, simplement, dediquéssim una estoneta al dia a riure. Però a riure bé, no només una ganyota absurda a la cara.

La risoteràpia es basa precisament en això: en el poder sanador que té el riure, una eina que tenim de forma innata i de la qual desconeixem la gran capacitat que té. El riure pot ajudar-nos a alleujar l’estrès, millorar el nostre optimisme, relaxar tensions i fer que ens sentim més feliços i tranquils.

És per aquest motiu que optar per risoteràpia per a empreses és una gran opció ja que permetrà millorar les relacions laborals, dissipar les males energies o malentesos que puguin haver sorgit durant l’horari laboral i aconseguir que l’ambient de treball sigui molt més positiu i, per tant, productiu.

Tallers del riure a Barcelona

Riu més que mai

A Barcelona s’organitzen diferents tallers de risoteràpia que estan pensats perquè les empreses puguin gaudir d’un moment de rialles, relaxació i connexió des d’un altre punt de vista més humà i natural.

Els tallers del riure es poden realitzar tant en la pròpia seu de l’empresa o, si es prefereix, es pot fer l’activitat a l’aire lliure en un parc, a la platja, etcètera. Durant aquestes sessions que tenen una durada aproximada d’1 hora i mitja el terapeuta s’encarregarà de crear diferents jocs i dinàmiques que fomentin el treball en equip i que aconseguirà treure a la llum el riure que tots tenim dins.

Mitjançant una sèrie de jocs molt amens i divertits es crearan diferents situacions entre els empleats que ajudaran a relaxar les tensions i millorar el rendiment de l’empresa.

risoterapia 3 - Risoteràpia
risoterapia1 - Risoteràpia
risoterapia2 - Risoteràpia
risoterapia2 2 - Risoteràpia

Grups petits i grans per a empreses

Risoterapia per grups de tots els tamanys

Els tallers de risoteràpia s’organitzen per a grups que poden ser de 10 o més persones i s’adaptaran a les necessitats de cada empresa.

L’objectiu d’aquests tallers és aconseguir establir una connexió i relació diferent amb els companys de treball per deixar en un segon pla qualsevol frec que hagi pogut passar en l’entorn laboral i aconseguir que es creï una atmosfera òptima per al treball en equip i la productivitat .

risoterapia3 - Risoteràpia
risoterapia4 - Risoteràpia

Tallers de risoteràpia en la mateixa empresa o en sales privades

Ens movel allà on ho prefereixis

Els tallers de risoteràpia que t’oferim a Off Business poden realitzar-se tant a la mateixa oficina en què treballeu o, també, disposem de sales privades perfectes per poder desenvolupar aquests jocs i dinàmiques.

Depenent deles condicions de la teva oficina, serà més recomanable fer-ho en un espai allunyat de l’entorn laboral per, així, trencar de forma dràstica amb l’energia que hi ha a la sala. No obstant això, es pot realitzar on vosaltres preferiu i us sentiu més còmodes.

Amb els tallers de risoteràpia per a empreses s’aconsegueix millorar les relacions entre els companys i fomentar una actitud més positiva i proactiva en el treball. A més és ideal per aconseguir aprendre a afrontar noves situacions d’estrès o tensió laboral i poder aprendre noves dinàmiques per emfortir el treball en equip.

risoterapia3 2 - Risoteràpia
risoterapia 1 - Risoteràpia
risoterapia2 1 - Risoteràpia