Activitats
Tria les activitats que més t'agradin
Gimcanes urbanes
Posa't a prova i supera totes els reptes
Disposem de diferents tipologies de gimcanes per a empreses a Barcelona, coneix-les totes aquí.
Jocs interactius
Jocs originals
En Off Business et proposem que incloguis el joc dins de la teva empresa perquè els empleats gaudeixin d'un moment distès de rialles.
Videoclips, libdups i flashmobs
Treu el teu costat més musical
Anem a descobrir-tot el que cal saber per poder gravar videoclips per a empreses i gaudir d'una activitat divertida.
Humor amarillo
Recordes el concurs de TV?
Humor Groc, un circuit que engloba diferents jocs i proves que s'enfrontaran a dos o més equips.
Fútbol bombolla
Viu el futbol des de dins
Cohesiona al teu equip amb una activitat sorprenent: bubble futbol per a empreses
Paintball, làser combat i archery tag
Passa a l'acció
El paintball és perfecte per gaudir d'una lluita en el camp en què anireu equipats amb pistoles de pintura o d'aire comprimit.
Activitats acuàtiques
Remulla't de valent!
Escull una de les nostres activitats aquàtiques i passa una bona estona.
Activitats d'aventura
T'animes a l'aventura?
Les activitats d'aventura faran que tot l'equip visqui una experiència increíble i inolvidable.

Necessites organitzar un esdeveniment d’empresa a Barcelona? Cada vegada són més les empreses que s’organitzen activitats per aconseguir millorar l’ambient laboral i fer, així, que els treballadors estiguin en un entorn més favorable i positiu per desenvolupar les seves tasques diàries.

El team building és un concepte americà que neix de la idea que un treballador content és un treballador més productiu i, per això, l’empresari té l ‘ “obligació” de generar un entorn laboral favorable per al treball individual però, també, el treball en equip.

En Off Business som especialistes en organitzar activitas per a empreses i oferir un ampli assortiment d’activitats divertides però que, al mateix temps, aconsegueixen millorar el treball en equip ensenyant que, junts, s’aconsegueixen millors resultats.

Gimcanes per a tot tipus d’empreses

Una de les activitats de team building més sol·licitades per les empreses són aquelles en què els equips han de treballar de forma conjunta per poder resoldre l’enigma o la situació plantejada. És per aquest motiu que activitats com gimcanes són molt sol·licitades ja que aconsegueixen fer que tots els membres d’un mateix grup vagin a una i treballin per poder anar resolent les pistes.

En Off Business t’oferim diferents tipologies de gimcanes urbanes adaptades als gustos i preferències de cada un:

  • Gimcana CSI resol el misteri: es tracta d’una activitat que es desenvolupa al barri Gòtic de Barcelona i que es pot fer qualsevol dia de la setmana, segons disponibilitat. Es tracta d’una activitat al més pur estil CSI on els participants hauran de descobrir l’assassí en un màxim de 2 hores.
  • Gimcana al Passeig Colom de Barcelona: es desenvolupa al passeig Marítim del Port Vell de Barcelona i també pot fer qualsevol dia de l’any. Es tracta d’un recorregut de pistes i proves que els participants hauran d’anar resolent per poder guanyar.
  • Gimcana després de les petjades de Gaudí: una activitat totalment barcelonina és aquesta gimcana ambientada a la figura de Gaudí. Durant aquesta activitat es recorren alguns dels monuments més coneguts de l’arquitecte català per conèixer les seves obres i, al mateix temps, gaudir d’un joc de pistes per la ciutat.
  • Gimcana olímpica a Montjuïc: i, finalment, disposem d’aquesta altra gimcana que es desenvolupa a la zona de Montjuïc i que té com a temàtica les olimpíades del 92 de Barcelona.
colon1 - Esdeveniments per a empreses a Barcelona
gaudi - Esdeveniments per a empreses a Barcelona
interactivos1 - Esdeveniments per a empreses a Barcelona
videoclip - Esdeveniments per a empreses a Barcelona

Jocs interactius per a empreses

Un altre esdeveniment per a empreses a Barcelona que t’oferim des Off Business és organitzar jocs interactius on els empleats hagin de participar de manera directa per poder resoldre el problema plantejat.

Aquest tipus d’activitat té una durada aproximada de 2 hores i es realitza en el lloc escollit per l’empresari: un restaurant en el qual es realitzi el sopar d’empresa, un hotel, la mateixa seu empresarial, etcètera.

Aquests jocs estan especialment dissenyats per a empreses ja que tenen com a objectiu divertir i, al mateix temps, aconseguir millorar el treball en equip. Alguns dels jocs que posem a la teva disposició són:

  • Hollywood Super Quiz: un divertit joc de preguntes i respostes ambientat en el món de Hollywood
  • Musical Quiz: el mateix que l’anterior però ambientat en el món de la música
  • CSI Cluedo: un joc interactiu al més pur estil Cluedo perquè es resolguin les pistes que conduiran a saber qui és el “assassí”

Amb tots aquests jocs s’aconsegueix millorar l’ambient laboral, crear una atmosfera relaxada i divertida que resultarà ideal perquè els treballadors se sentin més a gust a l’empresa.

Esdeveniment per a empresa amb videoclips, kipdubs i flashmobs

Però si vols organitzar un esdeveniment empresarial musical i que quedi registrat en un vídeo, pots optar per aquest esdeveniment en el qual es protagonitza un videoclip, lipdub o un flashmob.

Aquesta activitat està pensada per a 10 persones i té una durada aproximada de 2 hores i mitja. Durant aquest temps, els empleats hauran d’aprendre una coreografia, vestir-se i pentinar-se de forma diferent i ballar davant d’una càmera convertits en autèntics súper-stars.

Humor amarillo per a empreses

Però si hi ha alguna activitat que torni realment boja a la gent aquesta és, sens dubte, el Humor Amarillo. Es tracta d’un circuit d’inflables que està ple de trampes i en la qual s’enfronten dos equips. El treball en grup, la competitivitat sana i la lluita per arribar el primer aconseguirà que els treballadors ho passin d’allò més bé i aprenguin tècniques de comunicació.

Aquest joc està compost per diferents proves com, per exemple, futbolí humà, combat de sumo, guerra de gladiadors, pilotes gegants, rodets, la rampa de 22 graus, carrera GP, etcètera.

Un esdeveniment d’empresa amb bubble futbol

L’esport és una activitat perfecta per cohesionar un equip de treballadors que hagin de treballar junts cada dia i llimar asprors. Però, si a més d’esport, afegim unes gotes de joc i diversió ‘llavors l’activitat es torna perfecta per a les empreses!

En Off Business et proposem una activitat que es coneix com bubble futbol i es tracta de celebrar una partida de futbol en què els jugadors van ficats ‘en pilotes gegants de plàstic! L’objectiu seguirà sent marcar la pilota però la diversió estarà en xocar i rodar per terra.

humoramarillo2 - Esdeveniments per a empreses a Barcelona
jamon1 - Esdeveniments per a empreses a Barcelona

Esdeveniments d’empresa amb gust: tallers de cuina

Els tallers de cuina són ideals per a realitzar-los en l’entorn laboral. Amb aquest taller per a empreses es fomenta la creativitat, l’aprenentatge i el treball en equip entre moltes altres habilitats.

Per això a Off Business t’oferim diversos tallers de cuina per a empreses a Barcelona amb els que podràs millorar les relacions entre els teus empleats però, al mateix temps, aconseguiràs que es relacionin d’una manera més relaxada i personal, per tant, es reduiran les tensions .

Rialles amb un esdeveniment de risoteràpia

I, finalment, un altre dels esdeveniments per a empreses a Barcelona que podem oferir-te és una activitat diferent però que té com a objectiu millorar l’ambient laboral, rebaixar tensions i crear un clima de bon rotllo i optimisme. Es tracta d’un taller de risoteràpia, una sessió gestionada per una terapeuta del riure que aconseguirà que aprengueu a manejar els mals fums amb bon humor i amb una finalitat resolutiva.