Cada vegada són més les empreses que aposten per crear sortides diferents i originals amb els treballadors. Les activitats per millorar la motivació empresarial són una de les eines més positives a l’hora de consolidar un equip i aconseguir augmentar la productivitat dels treballadors.

En Off Business volem que puguis crear esdeveniments empresarials únics i diferents. Per això, a continuació et animem a que incorporis activitats d’aventura per a empreses que faran que tot l’equip visqui una experiència increïble i inoblidable.

T’apuntes a l’aventura?

Circuit de tirolines

100% adrenalina

Una de les millors opcions per incloure com a activitat empresarial és organitzar una sortida a un circuit de tirolines. Es tracta d’una idea perfecta per a totes les persones, sigui quina sigui la seva edat i condició física.

Aquests circuits es caracteritzen per estar col·locats en zones naturals. Per tant, no només gaudiràs de l’aventura sinó, també, d’una excursió a una zona verda, totalment relaxant i inspiradora. Amb les tirolines tota l’empresa descarregarà adrenalina i viurà una aventura increïble.

aventura tirolina - Activitats d'aventura
aventura a caballo min - Activitats d'aventura

Rutes a cavall

Rutes a cavall per la teva empresa

Una altra de les millors activitats d’aventura per a empreses és fer una passejada a cavall. A Barcelona hi ha diferents zones on se solen fer aquestes passejades: la muntanya de Collserola, el Montseny, etcètera. Per tant, es tracta d’una sortida ideal per canviar la rutina i fomentar que els companys de treball es relacionin en un pla més relaxat i distès.

Les rutes a cavall per a empreses són una opció ideal per gaudir d’una experiència diferent i sense que tingui emocions massa fortes. Per tant, és un pla que s’adapta a la gran majoria de treballadors ja que no suposa cap impediment de salut o de condició física.

Anar amb globus

Una visita a les altures!

Si vols marcar la diferència i fer que l’esdeveniment empresarial sigui tot un èxit, res millor com organitzar un viatge en globus. Poques persones han pujat alguna vegada a un globus aeroestàtic, per això, si ho proposes com a activitat empresarial aconseguiràs marcar la diferència.

A Barcelona hi ha molts llocs on es pot gaudir d’aquesta aventura. Per això, en Off Business et proposem que et sumis a aquest pla i que facis que els treballadors de la teva empresa se sentin molt afortunats. Fes-los viure una experiència única en les seves vides amb un viatge en globus.

aventura globo - Activitats d'aventura
Deportes de aventura para empresas 1 - Activitats d'aventura

Activitats aquàtiques

Som-hi a remullar-nos!

Amb l’arribada del bon temps, no hi ha res millor com organitzar una sortida o un esdeveniment empresarial. La calor de l’estiu fa que sigui més “difícil” anar a treballar i tenir un bon rendiment. No obstant això, si l’empresa organitza una festa o un esdeveniment, les energies dels empleats es recarreguen i se senten molt afortunats.

A l’estiu no hi ha res que vingui de gust més que anar a la platja, oi? Per això, una de les millors activitats d’aventura per a empreses és que organitzis activitats acuàtiques que poden ser de moltíssims estils: passejades en caiac, classes de pàdel surf, passeig en veler, etcètera.

Paintball

Jocs d'estratègia

Dins de les activitats de team building més recomanades, el paintball és una d’elles. Per què? Perquè es tracta d’un joc d’estratègia i planificació que fomenta molts aspectes del treball en equip. Els membres del mateix grup han de organitzar-se, dividir tasques i confiar els uns en els altres per poder realitzar el joc.

Per això, organitzar una partida de paintball per a empreses és una opció molt recomanada. A més, aconseguirà que els treballadors aprenguin a relacionar-se en un altre entorn més enllà del laboral i puguin relaxar tensions. Un pla divertit i original que només aportarà beneficis al teu equip de treball.

paintball1 1 - Activitats d'aventura
humoramarillo - Activitats d'aventura

Humor amarillo

Les proves més divertides

Si vols posar un toc d’humor i diversió, res millor com organitzar una partida d’Humor Amarillo a Barcelona. Aquests circuits d’inflables i jocs s’inspiren en el mític programa de la televisió japonesa on els participants han de superar obstacles.

Aquest joc està concebut com una mena de gimcana on abunden jocs i activitats que s’han de realitzar per equips o de forma individual. Alguns dels jocs d’Humor Groc són el futbolí humà, la rampa, activitats d’aigua, etcètera.

Quads

Team Building a quatre rodes

Un passeig pel bosc pujat en un vehicle de motor. Això és el que t’oferim amb les sortides de quads per a empreses, un pla perfecte per trencar la monotonia i crear un òptim ambient laboral. A prop de Barcelona hi ha molts espais per poder fer una ruta amb quads i gaudir d’una jornada diferent.

Aquesta és una opció idònia per a empreses amb equips joves i divertits que vulguin oferir una experiència plena d’adrenalina. El quad és un vehicle perfecte per passejar i per donar-li una mica de velocitat. Un pla rodó que marcarà la diferència.

aventura quads - Activitats d'aventura
futbolburbuja - Activitats d'aventura

Futbol Bombolla

Diversió assegurada per a tots

Si vols organitzar un partit de futbol diferent i molt original, en Off Business et proposem que t’uneixis a la febre del futbol bombolla. És una de les millors activitats d’aventura per a empreses que t’oferim ja que combina una gran varietat d’emocions: rialles, diversió, treball en equip i sorpreses.

El futbol bombolla és una activitat que es realitza amb tots els jugadors ficats en enormes bombolles de plàstic. Des d’aquí, hauran de procurar jugar a una partida de futbol i ocupar-se dels contrincants.

Túnel de vent

A volar s'ha dit!

I, finalment, una altra de les millors activitats que t’oferim és organitzar una sortida a un túnel de vent per a empreses. Es tracta d’una modalitat innovadora i carregada d’adrenalina que sorprendrà a tots els treballadors.

Sentireu la sensació de volar i de caiguda lliure, com si féssiu paracaigudisme. I tot això, a l’interior d’un túnel de vent, una instal·lació amb totes les mesures de seguretat pertinents que t’ajudarà a sentir la màxima emoció i aventura.

aventura tunel de viento - Activitats d'aventura