Necessites incloure un càtering per al teu esdeveniment empresarial? Moltes vegades, quan s’organitzen reunions, conferències o convencions s’agraeix que hi hagi una taula amb una copa o per picar per, així, aconseguir crear una atmosfera més distesa i més amable per a aquest tipus d’esdeveniment.

En Off Business som especialistes en organitzar esdeveniments per a empreses i, per aquest motiu, posem a la teva disposició una gran varietat de serveis com un càtering per a esdeveniments a Barcelona, una manera perfecta d’incloure una mica de menjar i beguda sense haver de preocupar de res.

Servei de càtering per a tota la província de Barcelona.

Barcelona

En Off Business treballem organitzant esdeveniments empresarials a la ciutat de Barcelona però, també, incloem les poblacions que es troben a la província catalana. D’aquesta manera ens adaptem a les necessitats de les empreses que organitzin els seus esdeveniments en aquesta part del territori i, així, els ajudem a que puguin oblidar-se de tot el que no sigui l’estrictament professional.

Ens encarreguem d’oferir-te un servei de càtering adaptat a les teves necessitats perquè puguis gaudir d’una vetllada interessant, amena i amb un pica-pica ideal per a tots els paladars.

catering1 1 - Catering
catering1 - Catering
catering2 - Catering
catering2 1 - Catering
catering3 1 - Catering

Tu poses l'import i nosaltres un càtering a mida

A mida

Moltes vegades, quan demanes un servei de càtering és possible que hagis de adaptar-te al preu que t’ofereixen però en Off Business ho fem totalment al revés: tu posaràs el preu i nosaltres dissenyarem el millor càtering per a tu i la teva butxaca.

Depenent de l’import que puguis gastar en aquest servei, et oferirem un càtering que inclogui diferents productes com còctels, montaditos, canapès, etcètera. Hi ha diferents tipus de càterings que poden contractar i podem traslladar-nos al lloc en el qual celebris el teu esdeveniment empresarial però, això sí, que estigui dins de la província de Barcelona.

Si vols, dins del nostre servei de càtering podem incloure cambrers que s’encarregaran de servir copes i de repartir els plats entre la sala. Normalment poden estar passejant entre els assistents perquè tothom pugui gaudir de la proposta gastronòmica o, també, és possible que serveixin directament a les taules si organitzeu un esdeveniment més formal en un dinar o sopar d’empresa.

El càtering que t’oferim pot ser el típic servei de còctel amb plats freds i calents perquè puguis prendre alguna cosa durant l’esdeveniment corporatiu. Però, també, oferim càterings al més pur estil bufet perquè tothom pugui servir-se el seu propi plat i menjar el que realment li vingui de gust. Aquest càtering també pot estar encarat més a fer un esmorzar entre reunions per, així, evitar haver de desplaçar durant l’esdeveniment i poder gaudir d’un bon esmorzar sense moure’t de l’oficina.

Ens adaptem completament a les necessitats que puguis tenir i, depenent de la teva intenció de pressupost, afegim un tipus de càtering o un altre amb ingredients i receptes més o menys elaborades. A diferència de la majoria d’empreses, en Off Business tu ets qui posa el preu i nosaltres qui adaptarem el nostre servei a les teves possibilitats econòmiques.

Gaudir d’un càtering empresarial no ha de sortir-te molt car. Tria la quantitat que et vulguis gastar i dissenyarem el millor menú i el servei més adaptat a les teves possibilitats.

catering3 - Catering
catering4 - Catering

Càtering amb o sense espais privats per a l'esdeveniment.

Esdeveniments

A més, en el nostre servei de càtering també t’oferim la possibilitat d’organitzar aquest piscolabis en un espai privat durant l’esdeveniment. És a dir, en lloc de fer que els cambrers o el menjar es trobi a la mateixa sala en la que esteu fent la reunió, el que fem és col·locar el càtering en un espai privat perquè sigui allà on els assistents a l’esdeveniment puguin xerrar i viure un moment més relaxat i distès.

Aquest servei és totalment opcional i, per a això, tindrà molt a veure la disposició de la sala on es dugui a terme la trobada i les possibilitats que tingui. A més, també dependrà del tipus d’esdeveniment que estiguis portant a terme doncs, en el cas de tractar-se d’un sopar o dinar d’empresa, el més habitual és que el càtering estigui a la vista.

Però en qualsevol altre tipus de trobada és possible que prefereixis separar el servei de càtering en un espai privat per separar, així, els dos ambients. És per aquest motiu que és important que tinguis en compte que el que t’oferim a Off Business està totalment adaptat a les necessitats que tinguis a l’hora de dur a terme la teva trobada professional.

Tant el tipus de càtering, com el servei que desitges, el preu o la ubicació del mateix seran aspectes que hauràs d’indicar perquè, així, puguem crear el millor càtering per a tu. Ens adaptem completament a les necessitats del teu esdeveniment per oferir-te un servei personalitzat i idoni.

catering5 1 - Catering
catering5 - Catering
catering6 - Catering