Estàs buscant un espai per realitzar la teva esdeveniment empresarial? Moltes vegades resulta complicat trobar una sala adequada per les teves necessitats particulars i més en ciutats com Barcelona ja que els espais solen ser més cars o més grans del que realment necessites.

Depenent de la mida de la teva empresa i de les necessitats que requereixis per al teu esdeveniment, necessitaràs un tipus d’espai o un altre i, per això, en Off Business anem a descobrir-les sales i espais per a esdeveniments d’empresa que posem a la teva disposició perquè valors si alguna d’elles s’ajusta a les teves necessitats.

Salons per convencions, activitats o presentacions

Salons per a esdeveniments

En Off Business treballem per ajudar-te a muntar el teu esdeveniment empresarial d’una forma fàcil, ràpida i còmoda . Som especialistes en organitzar esdeveniments que fomentin el Team Building però, també, posem a la teva disposició diferents sales i espais per als esdeveniments que necessitis (ja siguin convencions, reunions, conferències, etcètera).

A continuació anem a presentar-te les diferents sales que posem a la teva disposició i que estan equipades amb tot el necessari perquè puguis organitzar el teu esdeveniment d’una forma pràctica i efectiva:

  • Hotel a l’Eixample : posem a la teva disposició les sales de reunions i els espais de celebració d’esdeveniments d’un hotel situat a l’Eixample. Aquí podràs trobar des d’espais per a reunions o esdeveniments, així com reservats per gaudir de dinars o sopars d’empresa en un entorn exclusiu i luxós.
  • Hotel a Diagonal Mar : si vols un espai que estigui més a prop del mar, llavors pots optar amb aquest hotel dins el qual trobaràs espais totalment acondiciones per a la celebració de les teves reunions, convencions, congressos, etcètera. Si busques un lloc per realitzar un sopar d’empresa, aquí també podràs trobar un lloc perfecte per a això.

Has de saber que tots els espais i sales d’esdeveniments que trobaràs en ambdues localitzacions estan totalment condicionats perquè puguis desenvolupar la teva trobada empresarial.

Són sales ideals per poder realitzar una trobada de negocis en un lloc elegant, luxós i exclusiu. A més, el personal d’aquests hotels t’atendran amb tota la professionalitat possible perquè et sentis millor que a casa i que tots els convidats gaudeixin de les millors atencions.

Per tant, si estaves buscant un espai a Barcelona perfecte per organitzar les teves reunions o esdeveniments d’empresa, pots comptar amb Off Business ja que treballem amb dos grans hotels d’alta qualitat que posen a la teva disposició diferents sales per poder organitzar les teves trobades professionals en un entorn luxós i exclusiu. A més, sigui de la mida que sigui la teva empresa, trobaràs el millor espai per a tu ja que disposen de diferents espais equipats amb la tecnologia necessària perquè les teves presentacions siguin tot un èxit.

Si t’interessa conèixer-les en detall, demana informació sense compromís i estarem encantats d’atendre’t. Et descobrirem les instal·lacions de cadascuna de les sales així com els seus preus perquè puguis trobar aquella que s’ajusta millor a les teves necessitats i, també, al teu pressupost.

evento1 - Espais per a esdeveniments
salon1 - Espais per a esdeveniments
salon2 - Espais per a esdeveniments
evento2 - Espais per a esdeveniments
salon1 - Espais per a esdeveniments