Vols organitzar una activitat empresarial divertida, diferent i la mar d’original per l’esdeveniment de la teva empresa? En una empresa és molt important treballar les activitats motivacionals per a empreses  ja que ajuden a millorar les relacions entre els treballadors, a relaxar tensions i a crear un òptim ambient laboral que és indispensable per augmentar la productivitat.

Està clar que si en una empresa els treballadors se senten a gust, els resultat seran molt millors que si l’equip està desmotivat o poc unit. Per aquest motiu, en Off Business anem a proposar-te que cohesions al teu equip amb una activitat sorprenent: bubble futbol per a empreses ‘amb pilotes!

Què és el bubble futbol per a empreses?

Per a empreses

“Però què és això del bubble futbol?”, Pot ser que estiguis pensant. Doncs bé, es tracta d’una nova moda que hi ha a ciutats com Barcelona i que ha causat tota una revolució en les empreses o en els grups d’amics que volen passar una vetllada diferent.

També conegut com “Bubble Soccer” o “Futbol bombolla”, aquesta activitat s’inspira en els partits de futbol normals i corrents en els quals dos equips hauran d’enfrontar en el camp per intentar golejar el rival. La diferència principal és que, a més de bambes i roba esportiva, els jugadors ‘van ficats dins de grans bombolles!

Així doncs, el joc passa de ser esportiu a ser ‘divertidíssim! No cal que sàpigues jugar a futbol ni tan sols que tinguis bona punteria perquè amb el bubble futbol el que hauràs de fer és procurar no caure mentre corres a per la pilota o esquivar els embats dels teus companys. Perquè, créenos, et envestirán!

El més divertit del joc és, precisament, això: xocar els uns contra els altres per rodar per terra i sentir-te que gairebé voles.

Per tant, aquesta és una activitat pensada per a tot tipus de persones perquè el futbol no deixa de ser l’excusa que hi ha per posar-se a córrer i que, així, comenci la batalla. Un joc divertidíssim amb el qual tots els empleats ho passaran genial!

buble1 - Futbol bombolla
burbuja1 - Futbol bombolla
futbolburbuja - Futbol bombolla
bubble2 - Futbol bombolla

On es juga el futbol bombolla a Barcelona?

On es juga?

A Barcelona ciutat hi ha diferents camps de bubble futbol i que podràs escollir el que millor s’adapti a les teves preferències. A continuació et deixem un llistat amb els camps en els quals es pot practicar aquesta activitat:

  • Valldaura (Plaça Karl Marx, s/n)
  • E. Júpiter (Carrer Agricultura 238)
  • UPC (c/ Jordi Girona, 1-3)
  • Le Five (C/ de duran i reynals, 1, 08192 Sant Quirze del Vallès)
  • Vila universitaria UAB (Carrer de la Font del Carme, Cerdanyola del Vallès)
  • Sports La Pava (Camí de la Pava, 14 08850 Gavá)
  • Gol a Gol (Carrer del Crom, 100, 08907 L’Hospitalet de Llobregat)
  • UR Laru – Mataró (Riera Can Gener, 0 S/N,08304 Mataró, Barcelona)
  • Agapito Fernández (Av. del Litoral, 85)
futbolburbuja 1 - Futbol bombolla
futbolburbuja1 - Futbol bombolla

Activitat de team building amb futbol

Team building

Per resultar guanyador del partit hauràs formar part de l’equip que marca més gols en el partit i, per tant, hauràs de crear estratègies amb el teu equip i posar-vos d’acord per intentar bloquejar el rival i que els seus pilotes no entrin a la reixa.

Així doncs, el bubble futbol no pot considerar-se com un esport en si mateix sinó que és una activitat divertida ideal per a empreses que practiquin l’team building i que vulguin relaxar l’ambient amb una activitat que fomenta, també, el treball en equip.

bubble3 - Futbol bombolla
futbolburbuja2 - Futbol bombolla
futbolburbuja2 1 - Futbol bombolla