Estàs pensant en organitzar una activitat que fomenti el treball en equip i la cohesió empresarial? Llavors una gimcana pot ser una idea fenomenal perquè està pensada per aconseguir resoldre una sèrie de pistes i proves on l’important és el treball en equip.

En Off Business som especialistes en organitzar activitats de team building per a empreses de Barcelona que vulguin millorar l’ambient laboral i, al mateix temps, fer que el lloc de treball sigui un entorn positiu i, per tant, productiu.

Disposem de diferents tipologies de gimcanes per a empreses a Barcelona i, a continuació, anem a detallar-les una a una per que les coneguis millor i decideixis quin vols fer al costat dels teus empleats.

Gimcana CSI resol el misteri

CSI

Aquesta gimcana es desenvoluparà al barri Gòtic de Barcelona i està pensada per a grups de 12 persones. Durant 2 hores, els equips hauran d’anar resolent les diferents proves repartides per aquesta zona de la ciutat comtal i aconseguir resoldre el misteri abans que els altres.

La temàtica de la gimcana és de misteri i està ambientada en el món de CSI, és a dir, hi ha hagut un assassinat que haureu de resoldre per poder capturar l’assassí. Els treballadors hauran de posar a prova el seu enginy i treballar en equip per poder arribar al final.

csi - Gimcanes urbanes
csi1 - Gimcanes urbanes
paseocolon 1 - Gimcanes urbanes

Gimcana al Passeig Colom de Barcelona

Passeig Colom

Una altra gimcana pot realitzar-se en el centre de Barcelona, concretament al Passeig Marítim del Port Vell. Es tracta d’una activitat pensada també per a 12 persones i amb una durada aproximada de 2 hores.

Aquesta activitat també es tematitza en l’univers de CSI perquè puguis resoldre un misteriós cas d’assassinat que ha tingut lloc al centre de la ciutat.

colon1 - Gimcanes urbanes

Gimcana darrera les petjades de Gaudí

Gaudí

Si vols aportar un toc més cultural a la gimcana, una altra opció que et proposem des Off Business és organitzar aquesta activitat al voltant d’alguns dels monuments més emblemàtics d’Antoni Gaudí com, per exemple, la Sagrada Família o la Pedrera.

Durant les 2 hores que durarà l’activitat, els participants hauran d’anar resolent les diferents pistes que aniran trobant pel seu camí per aconseguir resoldre l’enigma i ser els vencedors de la partida.

Aquest joc combina el treball en equip amb la visita a alguns dels monuments turístics més emblemàtics de Barcelona amb l’objectiu d’aconseguir una experiència més àmplia i rica.

gaudi 1 - Gimcanes urbanes
gaudi - Gimcanes urbanes
montjuic - Gimcanes urbanes

Gincana olímpicas en Montjuïc

Montjuïc

I, finalment, una altra de les gimcanes per a empreses a Barcelona que t’oferim a Off Business és la que es realitza a la zona de Montjuïc, concretament a la Plaça Espanya, la Font Màgica i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) .

Durant aquesta activitat, els participants també hauran de seguir un entramat de pistes i proves que hauran d’anar resolent en equip per aconseguir resoldre l’enigma. Aquesta gimcana té una durada aproximada de 2 hores i està tematitzada en CSI perquè pugueu resoldre un misteriós assassinat mentre gaudiu d’una vetllada de jocs i cohesió.

Totes aquestes gimcanes es poden fer en diferents idiomes com castellà, anglès i es poden personalitzar amb diversos jocs que vulguin ressaltar els valors de l’empresa. També poden realitzar-se en un altre punt diferent al del centre de Barcelona ja que els jocs poden adaptar-se a qualsevol espai.

A més, es poden realitzar qualsevol dia de l’any, de dilluns a diumenge, sempre que reservis amb cita prèvia.

montjuic1 1 - Gimcanes urbanes

Què s'aconsegueix amb aquestes gimcanes?

L'objectiu

En una empresa és habitual que es generin algunes situacions una mica incòmodes entre els empleats com, per exemple, malentesos, tensions, relacions negatives, etcètera. Això pot succeir per viure períodes amb alts nivells d’estrès o ansietat que provoquin situacions desagradables.

Per aquest motiu, és important que els empleats es relacionin fora de la feina i puguin conèixer aquesta altra part distesa i informal dels seus companys. A més, amb activitats com aquestes gimcanes per a empreses que acabem de indicar-te aconseguiràs, no només relaxar l’ambient laboral, sinó també fer que els treballadors aprenguin a treballar en equip, a escoltar i a delegar en els seus companys.

És una bona manera d’aconseguir que a l’oficina es respiri un ambient més relaxat i que, a més, es creu una millor relació entre tots els treballadors, cosa que, a la llarga, es notarà en la productivitat i els beneficis de l’empresa. És important cuidar els treballadors i fer que visquin en un entorn amable i proper perquè, així, es puguin crear bones dinàmiques de treball.

En Off Business ens especialitzem en organitzar esdeveniments especialment pensats per a empreses que vulguin reforçar i millorar l’ambient entre els seus treballadors amb activitats disteses en què, a més de passar una bona estona, es conreïn altres elements com el treball en equip, el respecte i la responsabilitat repartida.

gincana - Gimcanes urbanes
gincana - Gimcanes urbanes