A tots ens agrada jugar. De petits, ens passàvem les tardes jugant, creant mons imaginaris i gaudint de la fantasia portada al màxim nivell. Però i de majors? També vam jugar però ho fem d’una altra manera: vam jugar a cartes, a vòlei, al típic joc de les pel·lícules … I és que mai s’és massa gran per jugar!

En Off Business et proposem que incloguis el joc dins dels esdeveniments de la teva empresa perquè, així, els empleats gaudeixin d’un moment distès de rialles i diversió, alguna cosa perfecte per poder relaxar les tensions acumulades, millorar l’ambient laboral i aconseguir que el teu equip estigui més cohesionat.

Jocs per realitzar a la mateixa empresa

Empresa

Has de saber que es poden fer una gran quantitat de jocs per a empreses i que l’elecció del mateix dependrà, bàsicament, de les necessitats i preferències que tingueu. Una de les opcions que et proposem és que els jocs es desenvolupin a la mateixa empresa perquè, així, no tingueu que desplaçar.

Alguns dels jocs indoor que es poden fer a la teva oficina són jocs com els següents:

Hollywood Super Quiz

Aquest és un dels jocs més divertits que pots fer a l’empresa. Es tracta d’una activitat semblant al Trivial però que, en aquesta ocasió, totes les preguntes aniran relacionades amb el món del cinema de Hollywood.

Els participants, no només han de contestar preguntes, sinó que també hauran de fer mímica, cantar i resoldre enigmes per poder ser els guanyadors del joc.

Musical Quiz

Un altre joc per a empreses que pot fer-se a l’oficina és el Musical Quiz. Es tracta d’una activitat que s’inspira en el joc del Trivial però en la qual també va una banda de música en directe ja que el joc està especialitzat en el món de la música.

Els equips hauran de reconèixer les cançons que s’estan interpretant així com cantar, ballar i gaudir d’un moment divertit al costat dels seus companys.

CSI Cluedo

Un altre dels jocs que podem fer per la teva empresa és un més misteriós, estem parlant de la gincama CSI. Es tracta d’una activitat que ens presenta un assassinat i que tots haureu resoldre mitjançant la lògica, el raonament i les diferents proves que s’aniran trobant a la sala.

Tots aquests jocs s’acompanyen de rialles, bon humor i diversió perquè els empleats gaudeixin d’una jornada diferent i la mar de divertida. A més, el millor de tot és que els companys de treball hauran de col·laborar en equip per poder formar part de l’equip guanyador. Qui serà?

Escape Room

Una altra activitat que oferim molt divertida i perfecta per Team Building és el joc d’escapament Room a domicili. Aquest joc té una durada d’1 hora aproximada, així que encaixa a la perfecció per realitzar-se abans o després de la vostra sopar d’empresa.

Un equip acudirà a l’espai que hagueu escollit per realitzar l’activitat, que necessàriament ha de ser privat, i us explicarà el joc i us posarà en situació amb un vídeo. Els equips de 5 o 6 persones competiran per veure qui primer resol el misteri que esperen les pistes. Ideal per perfeccionar les habilitats de treball en equip.

juegoscartas - Jocs interactius
juegos - Jocs interactius
escape room domicilio 1 - Jocs interactius
interactivos1 - Jocs interactius
interactivos2 - Jocs interactius
escape room domicilio 1 - Jocs interactius
Sin título 2 2 - Jocs interactius

Jocs en sopars o dinars d'empreses

Sopars o dinars

Aquests jocs poden realitzar-se a l’oficina però, també, es poden dur a terme durant la celebració d’un dinar o sopar d’empresa. De fet, aquesta és la millor opció perquè amb això s’aconsegueix amenitzar la vetllada, trencar el gel i fer que els treballadors passin una estona divertida mentre estan sopant.

Has de saber que la durada d’aquests jocs és aproximadament de 2 hores i es pot fer qualsevol dia de l’any, segons disponibilitat. L’idioma en què es pot desenvolupar l’activitat és en castellà però també en anglès i francès.

interactivos1 1 - Jocs interactius
interactivos2 1 - Jocs interactius