Necessites llogar mobiliari, menatge i decoració per al teu esdeveniment empresarial a Barcelona? En Off Business tenim el que necessites. Disposem d’una gran varietat de mobles i objectes decoratius que estan pensats perquè el teu esdeveniment d’empresa sigui tot un èxit.

Tu no t’hauràs de preocupar de res més que de gaudir del teu esdeveniment i, nosaltres, ens encarregarem de la resta! Fes que aquesta reunió empresarial tingui tot el necessari perquè es desenvolupi d’una manera confortable i molt elegant. Com? Amb Off Business!

Lloguer de mobiliari

Comfortable i molt elegant

En Off Business posem a la teva disposició la possibilitat de llogar tots els materials, així com espais per a esdeveniments, que requereixis per al teu esdeveniment corporatiu. Som una empresa especialitzada en ajudar-te a que qualsevol reunió empresarial surti de manera impecable. Per això, posem a la teva disposició el nostre servei de lloguer de mobiliari, menatge i decoració perquè, així, puguis equipar el teu esdeveniment sense necessitat de comprar cap material que, realment, no necessites.

Una forma molt pràctica i efectiva de poder organitzar la teva reunió professional i donar-li l’ambientació i l’estil que busques. Disposem tant de servei de lloguer de mobles com de tots els extres que necessitis per a la celebració: vaixella, estovalles, decoració, etcètera.

Per poder llogar els mobles per al teu esdeveniment només hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres i t’oferirem un pressupost de forma ràpida i senzilla. A més, comptem amb els millors preus del mercat perquè, així, muntar una bona convenció no tingui per què ser sinònim d’invertir quantitats ingents de diners.

En Off Business posem a la teva disposició una gran varietat de mobiliari que pots llogar per al teu esdeveniment professional. Aquí t’oferim un llistat amb els diferents mobles que pots trobar:

Cadires.

Tamborets.

Taules per organitzar un bufet.

Barres de bar.

Taula de recepció.

Mobiliari estil “lounge”.

Sofàs estil “lounge” o “chill-put”.

Taules de tota mena.

Mobles d’exterior: per a terrasses, jardins, etcètera.

Paravents.

Panells separadors.

Mobles pensats per fer conferències.

Catifes.

Mobiliari per a pista de ball.

Podràs escollir entre una gran varietat de mobiliari i, així, dotar la teva trobada professional del toc i l’ambientació que vulguis.

mesas - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
sillas - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
carpas - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
mesas - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
sillas - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
menaje 1 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
menaje 2 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració

Lloguer de menatge

Àmplia varietat d'opcions

Un altre dels serveis que posem a la teva disposició és el de llogar parament. És a dir, tots els objectes que formen part d’una taula i que estan pensats per a serveis de càtering, per àpats de bufet, per a esdeveniments que continguin un còctel, etcètera.

No sempre podem invertir diners en comprar menatge si, realment, després no anem a donar-li més ús que un sol dia. Per això, una decisió intel·ligent és, en lloc de comprar tots aquests objectes, llogar-los amb Off Business.

D’aquesta manera, podràs comptar amb tot el necessari per poder muntar una bona taula sense haver d’invertir massa diners en això. Una opció perfecta per poder organitzar millor el teu esdeveniment corporatiu i que, realment, no falti de res.

Si et decantes per llogar menatge amb nosaltres, has de saber que t’oferim una àmplia varietat d’opcions com les següents:

Plats.

Coberts.

Copes.

Gotets petits.

Recipients.

Accessoris per a taules.

Accessoris per bufets.

Tot el que necessitis perquè la teva trobada empresarial surti perfecte ho trobaràs aquí, amb Off Business.

menaje 1 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
menaje 2 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració

Lloguer de decoració

Recreant espais nous i diferents

I, finalment, quan s’organitza una reunió professional, la decoració ocupa una posició veritablement important. Gràcies a diferents elements decoratius podrem crear espais únics i molt acollidors que facin que aquest esdeveniment marqui la diferència.

El nostre consell és que et decantis per llogar decoració i, així, no hauràs de pagar massa per ella. A més, d’aquesta manera, podràs anar creant l’ambientació que realment vulguis i que pot anar canviant segons la temàtica de la trobada o l’estació de l’any.

Optar per llogar en lloc de comprar és una idea perfecta pel que fa a objectes decoratius es refereix. I és que, així, podràs anar recreant espais nous i diferents sempre que organitzis una trobada laboral.

Algunes de les decoracions que t’oferim a Off Business són les següents:

Llums decoratives per crear l’ambientació que vulguis.

Flors per decorar.

Plantes decoratives.

Baguls “vintage”.

Rellotges antics.

Cartells o pòsters per a les parets.

Espelmes decoratives.

Teles de colors.

I un llarg etcètera.

A més de tots aquests elements, has de saber que també disposem de col·leccions de decoració que són temàtiques. D’aquesta manera, segons vulguis crear l’esdeveniment, podràs decantar-te per objectes de color blanc, vermell, de tipus rústic, decoració especial per Nadal, d’estil mariner, etcètera.

Disposem de diferents tipus de decoració que s’adapta a les necessitats de cada esdeveniment. Així, podràs donar-li un toc totalment original, innovador i molt autèntic.

Com veus, ara pots optar pel lloguer de mobiliari, menatge i decoració per a estalviar diners. D’aquesta manera, podràs organitzar el teu esdeveniment professional d’una manera molt pràctica i molt més còmoda.

decoracion 1 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
decoracion 2 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
decoracion 3 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
decoracion 1 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració
decoracion 2 - Lloguer de mobiliari, menatge i decoració