Una de les activitats més divertides que pot fer un grup gran de persones és un joc d’estratègia i lluita a l’aire lliure amb el qual us convertireu en autèntics militars.

El paintball o el làser combat són dues modalitats perfectes per gaudir d’una lluita en el camp en què anireu equipats amb pistoles de pintura o pistoles làser amb munició infinita. D’altra banda, el archery tag és una altra de les activitats de moda que també és ideal per integrar en la teva empresa.

En Off Business anem a parlar-te sobre aquestes activitats motivacionals per a empreses que resulten ideals per dinamitzar els esdeveniments d’empresa, enfortir el teu equip de treball i aconseguir millorar el funcionament dels teus empleats. Joc, estratègia i companyerisme són les tres paraules que defineixen aquests jocs.

Paintball per a empreses, tria el equip

Paintball

Una partida de paintball t’assegura viure una experiència divertida i diferent amb els teus companys de treball. Es tracta d’una modalitat de joc en què dos equips hauran d’enfrontar en el camp de batalla i procurar robar la bandera del rival; per protegir-se i atacar disposaran de pistoles recarregades amb bales de pintura i que serviran com a arma.

Aquest joc de paintball que organitzem des Off Business es desenvolupa en Hostalrich i té 1 hora de durada. Està pensat per a grups de més de 8 persones i es pot realitzar de dilluns a divendres, segons disponibilitat.

Si sou més persones, podem ajustar els grups i fer que en lloc de dos equips hi hagi més per, així, que tots els empleats puguin formar part d’aquesta divertida experiència.

paintball1 5 - Paintball, làser combat i archery tag
paintball1 3 - Paintball, làser combat i archery tag
paintball2 3 - Paintball, làser combat i archery tag
laser - Paintball, làser combat i archery tag

Làser combat per a empreses, sense dolor

Làser combat

Al costat del paintball, una altra de les activitats perfectes per al team building d’una empresa és el làser combat, és a dir, una partida a l’aire lliure en què dos equips hauran de enfrontar-se entre ells i atacant amb pistoles làser amb munició infinita.

Aquest tipus de joc es desenvolupa a Santa Susanna i també és d’1 hora de durada. Pot ser per a grups majors de 10 persones i es pot fer de dilluns a divendres, segons disponibilitat.

L’objectiu del làser combat és el mateix que el del paintball: definir estratègies, treballar en equip i procurar envair el camp contrari eliminant a tots els enemics. Ho aconseguireu?

paintball3 2 - Paintball, làser combat i archery tag
paintball1 4 - Paintball, làser combat i archery tag

Archery Tag, darrera novetat a Barcelona

Archery Tag

I ara anem a parlar d’un nou joc que està causant furor a Barcelona. Es tracta del archery tag, una activitat perfecta per treballar el Team Building empresarial ja que aconsegueix reduir les tensions, deixar aflorar el riure i passar una estona distesa al costat dels companys de treball.

Aquest és un joc que barreja la pilota presoner amb el tir amb arc, és a dir, la dinàmica consisteix a disparar al rival de l’equip contrari i aconseguir arribar a la màxima puntuació possible. El tret es realitzarà amb un arc i fletxes que estan totalment adaptades per no ferir ni fer mal als rivals: les puntes estan fabricades amb escuma perquè el dolor sigui inexistent.

Aquesta activitat es desenvolupa a la ciutat de Barcelona i té una durada d’1 hora. Pot fer-se qualsevol dia de l’any per a grups de, almenys, 8 persones.

archery tag - Paintball, làser combat i archery tag
paintball5 - Paintball, làser combat i archery tag
paintball5 1 - Paintball, làser combat i archery tag