Necessites un servei de transports per als teus esdeveniments a Barcelona? Sabem que moltes empreses compten amb treballadors o socis repartits per altres parts del món i, per tant, quan es reuneixen per a una convenció o una reunió de qualsevol tipus és important comptar amb un servei especialitzat en el transport de passatgers i que sigui professional, elegant i discreta.

Això és el que t’oferim des Off Business, una empresa especialitzada en organitzar esdeveniments empresarials i que, per això, posem al teu abast un servei de transport per a empreses a Barcelona amb el qual aconseguiràs recollir i traslladar als teus convidats a l’esdeveniment d’una forma seriosa i 100% professional.

Serveis discrecionals de transport per a empreses

Per a empreses

Quan un dels teus socis o treballadors vénen a Barcelona per a un esdeveniment de qualsevol tipus és habitual que la mateixa empresa s’encarregui del trasllat i del transport del passatger durant els dies que és a la ciutat comtal.

Tant si arriba a l’aeroport com a estacions de tren importants com Sants o l’Estació de França, és important que, a l’arribar, hi hagi un conductor esperant-li per acompanyar-cap al seu destí.

En Off Business posem a la teva disposició diferents serveis de transport que s’adeqüen a les necessitats de cada empresa.

vito - Transport
vito - Transport
discrecion2 - Transport
autocares - Transport

Autocars i microbusos

Autocars

En el cas que hagis de traslladar a un grup gran de persones per anar a una convenció o per gaudir d’un sopar empresarial has de saber que pots contractar autocars o minibusos que s’encarregaran de traslladar als assistents fins al punt que es requereixi i amb un conductor completament professional.

Tu únicament hauràs dir-nos el punt de recollida i de partida per, així, poder passar-te un pressupost més personalitzat a les teves necessitats. Aquesta és una opció perfecta per a les empreses que vulguin fer activitats o trobades fora de Barcelona i necessiten vehicles per transportar els treballadors de forma pràctica i segura.

autocares - Transport

Flotes de taxis

Taxis

També pots optar per comptar amb taxistes professionals que coneixen a la perfecció la ciutat de Barcelona i amb els que podràs comptar per anar a recollir o traslladar a tot aquell que ho necessiti.

Per a això, únicament hauràs d’especificar lloc i hora d’arribada perquè, així, el taxista s’encarregui de recollir a la persona i acompanyar-la fins al punt acordat. És una forma molt pràctica i senzilla de poder-se moure per la ciutat sense preocupar-se de res més que de gaudir del viatge.

taxi - Transport
taxi1 - Transport
translujo - Transport

Limusines i vehicles de luxe per transfers

Luxe

Però si vols un toc més luxós i exclusiu en els teus trajectes o transfers a l’aeroport t’agradarà saber que en Off Business també posem a la teva disposició un servei de trasllat en limusina o vehicles de luxe perquè puguis gaudir de totes les comoditats durant les teves passejades per la ciutat.

En aquests vehicles podràs gaudir d’una atenció professional i discreta. Un dels xofers s’encarregarà de recollir-te i d’acompanyar-te fins al lloc al qual hagis d’anar, a més, també és possible que el transport sigui des de o cap a l’aeroport perquè, així, tu únicament hagis de centrar-te en el teu esdeveniment empresarial.

translujo - Transport