Millorar l’ambient laboral és a les teves mans. Les activitats empresarials per millorar la motivació són una estratègia pensada perquè els treballadors se sentin millor en el seu treball i que, a més, millori el treball en equip i els empleats estiguin més contents i, per tant, siguin més productius.

Hi ha moltes formes de poder crear un ambient idoni per a millorar les relacions laborals i, entre totes elles, n’hi ha una que és divertida, no, el següent! Es tracta de gravar videoclips per aconseguir viure una tarda divertida, amena i en la qual tots hagin de treballar en equip per aconseguir el millor resultat.

En Off Business anem a descobrir-te tot el que cal saber per poder gravar videoclips per a empreses a Barcelona i gaudir d’una activitat divertida i que aconseguirà millorar l’ambient laboral dels teus treballadors.

Tot tipus de videoclips per a esdeveniments d'empresa a Barcelona

Videoclips

Si vols organitzar una activitat empresarial diferent i divertida, prova a rodar un videoclip amb el qual us sentireu autèntiques estrelles del rock. Durant 2 o 3 hores es realitzarà aquest rodatge en què un grup de 10 persones ha de aprendre una coreografia per a poder gravar un videoclip 100% professional.

Aquest enregistrament pot realitzar-se tant a la ciutat de Barcelona com a les oficines o el punt acordat amb l’empresa i pot fer-se qualsevol dia de l’any, segons disponibilitat. Quant tinguem el videoclip muntat, l’enviem per WeTransfer perquè pugueu descarregar-lo i gaudir del vostre moment de glòria com a autèntics rock-star.

Per poder fer aquesta activitat haureu d’escollir prèviament la cançó i muntar la coreografia per a, així, el dia del rodatge únicament posar-vos davant de la càmera i gravar el vostre camí a la fama.

Aquesta activitat és perfecta per fer que l’equip treballi de manera conjunta i reforci el seu costat més creatiu. Una manera distesa i divertida de fomentar les relacions entre els treballadors de l’empresa i que, així, tots ells se senten més còmodes en els seus llocs de treball.

Des tan sols 35 € / persona gaudireu d’una experiència única i memorable que reforçarà els llaços de l’empresa.

videoclip 1 - Videoclips, lipdubs i flashmobs
videoclip - Videoclips, lipdubs i flashmobs
videoclips2 - Videoclips, lipdubs i flashmobs
libdub - Videoclips, lipdubs i flashmobs

Organització, enregistrament i edició de lipdubs per a empreses

Lipdubs

Però si en lloc de protagonitzar un videoclip et ve més de gust optar per un lipdub has de saber que en Off Business també t’oferim aquesta opció. Quan parlem de “lipdub” ens referim a un tipus d’enregistrament musical en què els participants hauran de fer un playback davant la càmera i, al mateix temps, fer una coreografia.

La diferència bàsica respecte al videoclip és que el lipdub es fa amb una sola presa i, per tant, no pot haver-hi errors! La càmera estarà gravant en tot moment perquè pugueu anar apareixent davant seu i tragués a la llum la vostra faceta més musical i divertida.

De fet, actualment, els lipdubs són una de les activitats de team building més sol·licitades perquè s’aconsegueix un resultat molt cridaner i, a més, aconsegueix que tots els empleats treballin per fer un vídeo diferent i original.

Aquest tipus d’activitat està pensada per a grups de fins a 10 persones i es realitza durant 2 o 3 hores. Es pot dur a terme en exteriors (dins de la ciutat de Barcelona) oa l’oficina o el punt acordat amb l’empresa. Les propostes poden personalitzar per aconseguir el millor nombre musical per a la teva empresa.

lipdub - Videoclips, lipdubs i flashmobs
lipdub2 - Videoclips, lipdubs i flashmobs

Flashmob en empreses de Barcelona

Flashmobs

I seguim amb un altre dels números musicals que poden fer-se per millorar l’ambient de l’empresa. Parlem del flashmob, un tipus de gravació que també està molt de moda i que aconsegueix deixar estupefacta a la gent que hi ha al voltant.

Però què és exactament un flashmob? Es tracta d’una reunió d’un grup gran de persones en un lloc determinat i que, de sobte, començaran a fer una acció estranya i poc habitual. Això es realitza durant 1 o 2 minuts i, després, segueixen actuant amb normalitat, com si res hagués passat.

Gravar aquesta reacció és una cosa molt divertit ja que, no només atestiguas la coordinació dels que la realitzen, sinó que també graves a les persones que hi ha al voltant i que es queden bocabadats davant aquesta intervenció.

El flashmob és una bona tècnica per a activitats de team building ja que amb això aconsegueixes que les persones que hagin de participar aprenguin a treballar junts, a reforçar vincles a llimar asprors que poden sorgir en l’horari laboral.

Aquesta activitat està pensada per a un grup d’unes 10 persones i la seva durada és d’aproximadament 3 hores. Es pot realitzar en un lloc públic de Barcelona o, si preferiu més intimitat, a l’oficina o al lloc que preferiu. Les propostes del flashmob poden personalitzar de forma detallada però, això sí, haureu de tenir la coreografia preparada abans del dia de la gravació per no perdre temps.

flashmob - Videoclips, lipdubs i flashmobs
flashmob1 - Videoclips, lipdubs i flashmobs
flashmob2 - Videoclips, lipdubs i flashmobs