Sabies que pots contractar un còmic per als teus esdeveniments empresarials? Es tracta d’una opció més que divertida de poder amenitzar la vetllada i introduir una miqueta de bon humor entre els assistents a aquest esdeveniment.

Pots optar per comptar amb un còmic que realitzi un espectacle tradicional o, si ho prefereixes, pots contractar cambrers falsos, un espectacle original molt divertida amb la qual, segur, sorprens a tots els convidats.

En Off Business anem a descobrir-què són els cambrers falsos i com aquests còmics poden amenitzar la nit d’una forma divertida i sorprenent.

Posa un fals cambrer al teu sopar d'empresa

Cambrer fals

Quan s’organitza un sopar d’empresa de qualsevol tipus (de Nadal, estiu, anual, etcètera) és interessant pensar en algunes activitats que aconsegueixin amenitzar la vetllada i fer que l’atmosfera que es respiri en l’ambient sigui més distesa i informal que la que normalment es viu dins de les parets de l’oficina.

Per aquest motiu, contractar humoristes o còmics que posin un toc d’humor a la vetllada pot ser una idea estupenda per fer que tothom s’ho passi d’allò més bé durant el sopar empresarial.

Un cambrer fals es comportarà d’una manera molt estranya: fes broma amb els assistents, servirà les copes malament i protagonitzarà una gran quantitat de situacions que no semblen d’un cambrer normal. I és que no ho és! Però els convidats, al principi, no ho sabran. I aquí rau la gràcia. Es tracta d’una broma molt divertida que farà que tots els assistents es preguntin si realment és un cambrer que treballa al restaurant o, en realitat, es tracta d’una broma.

Amb l’actuació d’aquest humorista aconseguiràs que els convidats gaudeixin d’un moment de rialles i diversió creant, així, un ambient òptim i relaxat per relacionar-se des d’un altre prisma diferent al laboral, una cosa imprescindible per millorar les relacions i solucionar qualsevol disputa que pugui haver sorgit per l’estrès laboral.

Les actuacions de cambrers falsos que posem a la teva disposició des Off Business estan pensades per a grups de, almenys, 10 persones que organitzin el seu sopar o dinar d’empresa a Barcelona o rodalies. El xou del còmic es realitzarà durant el sopar quan l’actor interpretarà a un cambrer que no sap molt bé què ha de fer i que té dots d’humorista.

Aquest esdeveniment es pot realitzar qualsevol dia de l’any però amb reserva prèvia per a garantir-te la disponibilitat de l’actor. El podem organitzar tant en un dels nostres restaurants de Barcelona, ​​que estan perfectament condicionats per acollir esdeveniments d’aquesta classe, oa la teva empresa o local on tingueu pensat celebrar aquest sopar.

L’actuació del còmic es realitzarà en llengua castellana ja que, durant les seves intervencions, realitzarà bromes i explicarà anècdotes a manera de monòlegs d’humor amb què ho passareu d’allò més bé.

camarero1 1 - Cambrers falsos
camarero2 2 - Cambrers falsos
camarero1 - Cambrers falsos
camarero2 1 - Cambrers falsos
camarero3 1 - Cambrers falsos

Cambrer fals per sopars o dinars d'empresa

Humor al dinar o sopar d'empresa

Cuando se celebra una comida o una cena de empresa es bastante común que haya algunos momentos de silencios incómodos o de situaciones un poco tirantes ya que, como bien es sabido, en una empresa hay personas que son más afines a otras. Por tanto, para poder aliviar esa tensión o esa situación de incomodidad previa, es interesante contar con algún elemento extra que se introduzca en la celebración de la cena y que tenga como objetivo fomentar la risa y, sobre todo, romper el hielo.

Esto es lo que puede conseguirse con un camarero falso, un humorista que se infiltrará entre el equipo de camareros pero que, a diferencia de los profesionales, ¡él no dará ni una! Se trata de una broma que le gastarás a los invitados a la cena porque, en un principio, creerán que el cómico realmente es un camarero pero, eso sí, un camarero ¡un poco torpe!

Las risas estarán aseguradas con la actuación de este divertido humorista que, desde buen principio, se entremezclará con los comensales y conseguirá avivar la conversación haciendo que las tensiones se eliminen por completo. Un plan perfecto para que la cena de empresa salga a pedir de boca y para que todos los empleados puedan pasar un rato divertido y diferente a lo tradicional.

camarero3 - Cambrers falsos
camarero4 - Cambrers falsos

Cambrer fals, una bona activitat de teambuilding per a empreses

Cambrer fals per Teambuilding

És important recordar que les activitats de team building estan especialment pensades per poder millorar les relacions laborals i, així, aconseguir un clima molt millor per a poder desenvolupar l’activitat professional. Una empresa plena de treballadors amb disputes o tensions, a la llarga, acaba pagant aquest mal ambient i pot veure com decau la productivitat o com es prenen males decisions per evitar una discussió.

No obstant això, si des de la direcció de l’empresa s’aposta per crear relacions més pròsperes, basades en el respecte i la tolerància, s’aconsegueix que el clima laboral sigui molt més òptim i que, per tant, a la llarga això es vegi reflectit en els números de l’empresa. Un treballador feliç és imprescindible perquè un negoci prosperi i, en aquest sentit, les activitats de team building són idònies per reforçar aquest tipus de relació laboral i rebaixar qualsevol tensió o malentès que pugui haver-se desenvolupat dins de l’empresa.

En aquest sentit és important assenyalar que activitats que fomentin el riure i el bon humor tenen un gran poder per millorar les relacions personals ja que el riure és una eina molt eficaç per relaxar-nos i per poder enterrar qualsevol destral de guerra que haguem pogut alçar durant el dia a dia.

Entre rialles, bromes i bon humor és com millor s’aconsegueix establir un clima idoni per parlar, solucionar conflictes o poder aprendre a relacionar-nos amb els nostres companys des d’un pla més distès i informal. La rutina diària ens fa estar dins de l’oficina i relacionar-nos amb els nostres companys d’una manera més formal i seriosa però és molt interessant que s’estableixin relacions en altres plans per aconseguir millorar la comunicació i la resolució de qualsevol tipus de conflicte.

Amb l’actuació d’un cambrer fals s’aconsegueix que, mitjançant el riure i el bon humor, els assistents al sopar empresarial puguin gaudir d’una vetllada distesa i molt original que trenqui el gel i que animi a comentar, xerrar i riure en companyia de els teus companys de feina. El còmic s’encarregarà d’animar els assistents a que interactuïn i es diverteixin amb ell per, així, crear un clima idoni per a aquest esdeveniment.

Així que si vols amenitzar el sopar de la teva empresa incorporant a un còmic que pugui crear un bon ambient per a aquesta celebració, en Off Business posem a la teva disposició aquest servei amb el qual gaudireu d’una vetllada diferent i molt original. Pots demanar-nos informació sense compromís per puguis valorar incloure aquest servei en el teu sopar d’empresa d’aquest any ja que, com t’hem dit, aconseguirà afegir un valor extra a la celebració i fer que tots els assistents gaudeixin d’una vetllada animada, divertida i molt original.

Els cambrers falsos poden ajudar-te a fer que el sopar empresarial d’aquest any sigui única i inoblidable. Rialles, bromes i bon humor es convertiran en la veu de la nit.

camarera5 - Cambrers falsos
camarera6 - Cambrers falsos
camareroo - Cambrers falsos
camarero5 - Cambrers falsos
camarero6 1 - Cambrers falsos