Posa un toc d’humor al teu sopar empresarial! En lloc d’optar pel típic sopar d’empresa en què només sopeu i després preneu una copa, a Off Business et recomanem que facis un pas més enllà i acompanyis la vetllada amb un espectacle original per a empreses.

Un sopar amb un còmic és una idea estupenda per amenitzar la vetllada i trencar el gel entre els treballadors de l’empresa. De sobres és sabut que el riure ajuda a millorar les relacions entre les persones, a més que és perfecta per crear un millor clima i una atmosfera pròspera.

Si vols que el teu sopar sigui tot un èxit, apunta’t al pla que t’oferim i introdueix shows còmics per a empreses que us faran riure i gaudir d’una vetllada estupenda.

Monòlegs còmics per a empreses

Monòleg personalitzat de la teva empresa

Un dels xou còmics per a empreses que t’oferim són els monòlegs. Un humorista s’encarregarà d’amenitzar la nit contándoos històries, anècdotes i gags curiosos amb els que us identificareu i us riureu dels valent.

Monòleg personalitzat de la teva empresa

Una de les opcions que posem a la teva disposició és que escullis un monòleg personalitzat sobre la teva empresa perquè, així, els acudits i els gags que compti estiguin ambientats en la vostra realitat.

Per a això, és important que almenys sigueu un grup de 10 persones i que ens reunim prèviament per conèixer més la teva empresa i els seus treballadors; d’aquesta manera, l’humorista podrà crear un monòleg personalitzat i amb el qual tots ho passareu genial.

Aquest espectacle es pot fer en els nostres restaurants de Barcelona ciutat o, també, podem desplaçar-nos cap a la teva local.

Monòlegs de Paramount Comedy

En la nostra cartera de monologuistes comptem amb autèntics cracs de l’humor que han format part de Paramount Comedy, la cadena de televisió i programa que descobreix nous talents de la comèdia.

Si optes per aquesta opció, gaudiràs d’un divertit monòleg interpretat per un professional de l’humor que es realitzarà durant o després del sopar, com prefereixis. La durada del mateix és d’1 hora durant la qual et garantim la màxima riure i el millor humor.

El monologuista pot desplaçar-se a la vostra oficina o al restaurant on celebreu el sopar; però, si ho prefereixes, també pots contractar el nostre pack de sopar + monòleg que se celebra a un restaurant de la ciutat de Barcelona i que està format per un exquisit menú de menjar mediterrània.

comico - Còmics

Monòleg actors infiltrats

Existeix també una altra modalitat d’aquests monòlegs per a empreses i són els que coneixem amb l’apel·latiu de “actors infiltrats“. Es tracta que un dels nostres monologuistes no es presenti com a tal sinó que encarni a una persona més de la nit: cambrer, lampista infiltrat, client, etcètera.

Ocult sota aquesta disfressa, el còmic començarà a fer la seva actuació davant la mirada atònita de tots els empleats que no sabran si ho està fent de veritat o si, en efecte, és un actor. És una broma molt divertida que segur que ningú s’espera i amb la qual aconseguiràs que el sopar d’empresa surti ¡millor que bé!

Per poder organitzar aquest tipus d’activitat es necessiten almenys 10 persones. La durada del xou és 1 hora i es pot realitzar en els nostres restaurants de Barcelona o al lloc on prefereixis.

monologo1 1 - Còmics
monologo2 - Còmics
gitano - Còmics

Cambrers infiltrats

I, finalment, anem a parlar d’un clàssic entre els clàssics: el cambrer infiltrat. És un dels personatges més divertits i que més enganyen de tots els anteriors ja que, quan estàs en un sopar, no prestes massa atenció a la persona que et serveix tret que la jugui. I aquest cambrer la Emboliqués i molt!

Es tracta d’un actor que es farà passar per un maldestre cambrer que hauria de deixar la safata aparcadita perquè tot estigueu més segurs. La seva malaptesa serà el fil conductor de la seva monòleg còmic amb el qual aconseguirà fer-vos riure de valent durant el vostre sopar.

Actors infiltrats

El gitano Rafael

Seguint amb l’estela anterior, a continuació anem a parlar-te de forma detallada de tots els shows que disposem amb actors infiltrats. Es tracta d’una broma molt divertida que pots integrar al teu esdeveniment i amb la qual aconseguiràs sorprendre els treballadors entre rialles i diversió.

L’actor i còmic pot interpretar diferents papers a escollir entre els següents:

El gitano Rafael

Si vols que el sopar sigui tot un èxit, et recomanem que contractis a un actor infiltrat que encarnarà el paper del gitano Rafael, un simpàtic personatge que s’infiltrarà en el grup i que us farà passar una bona estona, divertit i ple de sonores riallades .

L’inici d’aquest espectacle es donarà quan Rafael entri al restaurant en el qual esteu sopant amb l’objectiu de vendre algunes coses. Les bromes i el bon humor acompanyaran en tot moment a aquest simpàtic personatge que us farà cantar, ballar i riure.

Es tracta d’un sorprenent xou que començarà d’una manera molt natural i amb el qual no se sabrà del cert si Rafael està sent espontani o si, en realitat, és una broma. Una manera molt original i diferent de fer que el sopar sigui tot un èxit.

L’espectacle del gitano Rafael té una durada de mitja hora i es realitza per, almenys, grups de 10 persones. El xou serà en castellà i es pot fer tant en un dels nostres restaurants tant com en el lloc que ens especifiqueu.

El lampista infiltrat

A més del gitano Rafael, a Off Business t’oferim altres actors infiltrats com aquest que interpretarà a un lampista. Es tracta d’una altra broma divertida que començarà quan un lampista, maldestre i molt maldestre, entrarà en la vostra sala per intentar arreglar un error d’electricitat.

A poc a poc, el lampista anirà explicant històries, anècdotes i fent un divertit monòleg amb el qual ho passareu d’allò més bé, al mateix temps que la gent al·lucinarà en no saber si és real o si és una broma.

Es tracta d’un espectacle que té una durada aproximada de 30 o 60 minuts i que aconseguirà trencar el gel i fer que tots els empleats riguin i passin una estona més que divertit al costat d’aquest simpàtic lampista.

gitano - Còmics
camarero2 - Còmics

Màgia amb humor

Màgia la mar de divertida

Si vols un pla una mica més diferent en el qual, no només us facin riure, sinó que també us facin al·lucinar, llavors el que necessites és màgia amb humor. En aquest cas, en un espectacle de màgia per a esdeveniments, un mag i còmic s’encarregarà de sorprendre-us fer-vos riure per parts iguals mentre gaudiu del vostre sopar.

Aquest espectacle es realitza a grups de 10 persones (o més) i té una durada aproximada d’1 hora. Es pot fer qualsevol dia de l’any però, això sí, reservant amb antelació per garantir-te la disponibilitat.

Durant l’espectacle, el mag i còmic anirà fent diferents trucs de màgia entre els quals intercalarà gags d’humor perquè gaudiu d’una estona divertida i sorprenent amb un xou amè i que, segur, us encantarà!

Amb qualsevol d’aquests xous còmics per a empreses que us hem explicat podràs fer un pas més enllà en el teu sopar empresarial i posar un toc de diversió i sorpresa a l’esdeveniment; alguna cosa perfecte per crear un clima apropiat per a l’ocasió i, així, millorar les relacions laborals.

infiltrado - Còmics
magia1 - Còmics
magia2 - Còmics