Què fer després d’un sopar d’empresa? ¡Ballar, és clar! Però anar a una discoteca pot suposar tot un repte, sobretot si sou una empresa gran amb més de 30 treballadors. Trobar una sala en què pugueu entrar tots junts i que, a més, s’adapti als gustos musicals de tots pot suposar tot un repte, per no dir que impossible …

És per aquest motiu que una de les opcions més recomanades és comptar amb un DJ i equip per a esdeveniments i sopars d’empresa i espectacles musicals per a empreses en tota regla. Amb això aconseguiràs que un professional estigui punxant la música que vosaltres vulgueu i que, a més, es pugui crear un espai similar al d’una discoteca al lloc en el qual us hagueu reunit.

En Off Business ens especialitzem en organitzar activitats de team building per a empreses i, per això, et proposem que expliquis amb un DJ perquè us posi la música que vulgueu i gaudiu d’una festa totalment adaptada als vostres gustos i preferències.

Equip d'àudio i llums per a esdeveniments d'empresa

Empresa

Però per poder crear un espai similar al d’una discoteca és important comptar amb un equip de llums i so perfecte per ambientar l’espai i fer que realment us sentiu en una pista de ball. Perquè, per molt que soni música, si l’espai està totalment il·luminat sempre donarà més vergonya animar-se a ballar o a desmelenar.

Comptant amb un equip de llums i so aconseguiràs crear un altre ambient que serà idoni per a la vostra festa després del sopar. Els llums que t’oferim són LED de gran qualitat i làsers per poder oferir recarregant molt envoltants. A més, també disposem de màquina de fum per si es vol donar un toc més discotequer a la festa.

luces - DJ's i equip d'audio
luces1 - DJ's i equip d'audio
luces2 - DJ's i equip d'audio
dj 1 - DJ's i equip d'audio

La millor música per a un sopar d'empresa

Música

Però, evidentment, la música és un element molt important perquè la festa sigui un èxit i, per aquest motiu, pots comptar amb DJ ‘s que s’encarregaran de punxar-te els millors èxits de la història de la música perquè tothom pugui cantar i ballar el que més li agradi. A més, el DJ està obert a peticions, per tant, podreu anar sol·licitant les cançons que vulgueu per viure una festa adaptada a les vostres preferències.

El DJ s’encarregarà de fer-vos arribar la millor música amb una qualitat sonora sense igual perquè visqueu una bona festa en un ambient immillorable. A més, disposem de micròfons i taula de mescles per si vols organitzar una festa més espectacular.

dj1 - DJ's i equip d'audio
dj2 - DJ's i equip d'audio

Possibilitat d'incloure animació al costat del DJ i la música

Animació

Però, a més de música i so, també t’oferim la possibilitat d’amenitzar la festa amb animadors que us faran ballar, seguir coreografies i jocs per a, així, trencar el gel i fer que tothom pugui participar. Podem dissenyar els extres i l’animació que prefereixis perquè els treballadors se sentin integrats i s’ho passin d’allò més bé.

A més també oferim la possibilitat de muntar pantalles gegants, projectors o una cabina de DJ en 3D perquè la teva festa sigui, realment, memorable.

cabina - DJ's i equip d'audio
animacion2 - DJ's i equip d'audio
animacion2 1 - DJ's i equip d'audio