Estàs pensant a organitzar un esdeveniment empresarial diferent? Llavors, et recomanem que t’apuntis a una de les tendències més divertides del món de l’espectacle: l’Impro Show a Barcelona.

Es tracta d’una oportunitat genial d’assistir a un espectacle original per a empreses que es crea davant els vostres ulls. Un grup d’improvisadors us faran participar en diferents jocs i, del no-res, trauran una història original, diferent i súper divertida.

Un espectacle de improvisació, perfecte pel team building

Impro show

Els espectacles d’improvisació són, actualment, un dels més demandats a les empreses. El motiu és que es tracta d’un show molt participatiu i on el públic no només assisteix en qualitat d’espectador sinó que, també, forma part de l’obra.

De fet, la seva col·laboració és imprescindible des del mateix instant en què entren a la sala ja que hauran d’omplir paperets amb frases o idees que, després, apareixeran en l’espectacle.

És, per tant, una opció perfecta per a incloure en una activitat de team building empresarial i aconseguir millorar l’ambient laboral, aconseguir relaxar tensions i que el grup gaudeixi d’una estona fora de l’oficina.

impro show barcelona 1 - Impro Show
impro show barcelona 1 - Impro Show
impro show barcelona 3 - Impro Show

¿Com contractar espectacle d'improvisació per esdeveniments d'empresa?

Improvisació a Barcelona

Si vols comptar amb un espectacle d’improvisació en el teu esdeveniment has de sol·licitar-nos pressupost personalitzat. Aquests shows solen tenir una durada aproximada de 90 minuts i són creats per una de les companyies pioneres del impro a Barcelona i, també, una de les més exitoses.

Aquesta companyia es complau de ser una de les més reconegudes i aplaudides a la cartellera de la ciutat comtal. L’originalitat de les seves improvisacions i el talent dels actors fan que sigui un espectacle divertit, fresc i sorprenent.

Així que, ja ho saps, si vols que l’esdeveniment de la teva empresa estigui ple de rialles, diversió i frescor … compta amb Impro Show!

impro show barcelona 3 - Impro Show