Vols organitzar una activitat de team building 100% original? En Off Business et proposem que incorporis un espectacle original i divertit de màgia. Es tracta d’una activitat perfecta per amenitzar qualsevol vetllada i aconseguir un ambient més distès i relaxat.

Els espectacles de màgia per a esdeveniments contribueixen a crear una atmosfera òptima per a qualsevol trobada professional. El joc, la sorpresa i l’humor són els elements que faran que aquest esdeveniment sigui únic i memorable.

Espectacle de màgia per a amenitzar un sopar o dinar

Mags amb el sopar

Moltes empreses organitzen diferents esdeveniments corporatius durant l’any. I, per aconseguir cohesionar millor a l’equip, res millor com donar-li un toc divertit a la reunió. És clar que hi ha moments per intercanviar idees i unir coneixements però, també, han d’haver moments més relaxats.

Per això, en Off Business et proposem que incorporis shows i espectacles sorprenents com és el cas de l’actuació d’un mag. Els espectacles de màgia per a esdeveniments són ideals per aconseguir amenitzar el moment de dinar o sopar. Abans del dinar o entre plat i plat el mag s’encarregarà de sorprendre-us amb trucs i sorpreses increïbles.

Es tracta d’una idea genial que ajudarà a que el sopar sigui més distesa. També, contribueix al fet que es trenqui el gel i s’aconsegueixi crear un ambient ideal per al teu esdeveniment.

espectaculo magia mago - Espectacles de màgia per a esdeveniments
espectaculo magia mago - Espectacles de màgia per a esdeveniments
espectaculo magia mago 2 - Espectacles de màgia per a esdeveniments

Mag per a empreses

Dinar o sopar d'empresa

També hi ha moltes empreses que incorporar activitats de team building per als seus empleats. Aquesta pràctica, originària d’Amèrica, està cada vegada més en voga ja que aconsegueix augmentar la motivació i la productivitat dels empleats. És per aquest motiu que, en molts esdeveniments empresarials, s’opta per comptar amb actuacions i espectacles divertits com és el cas d’un mag.

Un mag per a empreses aconseguirà amenitzar qualsevol vetllada i fer que els treballadors es riguin i es diverteixin. Un mètode idoni per relaxar qualsevol tensió, crear una millor cohesió i reduir les energies negatives o l’estrès que es viu dia a dia.

De tant en tant, comptar amb actuacions i shows inesperats dins el si d’una empresa aconsegueix trencar la rutina i crear un millor ambient laboral. Amb un mag el que s’aconsegueix és, no només gaudir d’un moment d’entreteniment, sinó a més riure i sorprendre’t amb trucs increïbles.

espectaculo magia mago 2 - Espectacles de màgia per a esdeveniments

Espectacle de màgia a Barcelona per a esdeveniments corporatius

Teambuilding

En Off Business et proposem que incloguis espectacles de màgia en el teu esdeveniment corporatiu. És una idea estupenda per poder amenitzar qualsevol reunió i aconseguir un ambient molt més relaxat i ideal per treballar.

De sobres és sabut que un ambient tòxic o estressant és poc productiu. En canvi, si crees un espai agradable, relaxat i proper per als teus treballadors aconseguiràs que se sentin molt a gust i que, per tant, també treballin millor.

Per això, les activitats de team building són cada vegada més imprescindibles dins d’una empresa. I un mag t’ajudarà a organitzar un esdeveniment totalment diferent, sorprenent i molt divertit.

Una idea genial per amenitzar el teu esdeveniment corporatiu a Barcelona i aconseguir crear un ambient perfecte per a l’ocasió.

espectaculo magia mago cartas - Espectacles de màgia per a esdeveniments
espectaculo magia mago cartas - Espectacles de màgia per a esdeveniments