Per què no fas que el teu sopar d’empresa sigui aquest any especial i diferent? Pots aconseguir-ho gràcies a un mestre de cerimònies que s’encarregui d’organitzar la vetllada i fer que, en tot moment, els convidats al sopar gaudeixin amb el millor humor i les sorpreses més divertides.

Tots sabem que els sopars d’empresa de vegades poden ser una mica freds o tallants a l’inici de la vetllada perquè els treballadors estan acostumats a tractar dins de la jornada laboral i per motius professionals. Situar tots a taula i barrejar-los perquè es coneguin millor entre ells és una bona estratègia per millorar el Team Building però, sobretot, tenint en ment que és important que pensis en alguna cosa per amenitzar la vetllada i, sobretot, fer que es tall el gel a l’inici de la mateixa.

En Off Business ens especialitzem en organitzar activitats i esdeveniments per a les empreses, per tant, si vols incloure un xou que aconsegueixi que el sopar sigui divertida, diferent i plena de bon humor, llavors un mestre de cerimònies és el que realment estàs buscant.

Presentacions d'actes i esdeveniments

Actes i esdeveniments

Però què és exactament un mestre de cerimònies? Es coneix a la televisió com el “presentador”, és a dir, la persona que portarà la veu cantant de la nit i que anirà presentant els diferents shows o espectacles que hagis contractat per a la vetllada.

Has de saber que si vols organitzar un acte o un esdeveniment empresarial, aquest mestre de cerimònies et pot ajudar a donar-li el toc desenfadat i distès que requereix l’ocasió. En Off Business treballem amb dues línies d’acció que són les següents:

  • Presentació de lliurament de premis
  • Presentació d’actes i esdeveniments

En qualsevol dels dos casos, el mestre de cerimònies s’encarregarà de presentar el que es requereixi però, això sí, amb un discurs còmic, divertit i diferent. Tingues en compte que tots ells són showmans o còmics que estan acostumats a posar-li el toc d’humor a qualsevol ocasió.

A més, si ho prefereixes, podem fer que les bromes estiguin totalment personalitzades a l’essència de la teva empresa i dels teus treballadors perquè, així, tothom se senti inclosos en l’esdeveniment. Per a això, tan sols hauràs de parlar amb nosaltres i indicar-nos quin tipus de presentació o gag tens en ment perquè, junts, aconseguim preparar una divertida presentació, amena i distesa.

Els mestres de cerimònies, per tant, t’ajudaran a que l’esdeveniment sigui dirigit i presentat d’una forma diferent i divertida, alguna cosa perfecte per captar l’atenció de tots els assistents i evitar que el ritme o l’atenció decaigui. És una forma perfecta per a esdeveniments com lliuraments de premis o esdeveniments empresarials que vulguin tenir un to més informal i proper amb espectacles originals.

Els còmics que s’encarregaran de presentar el teu esdeveniment poden fer una actuació ajustada a la realitat de la teva empresa i treballadors perquè, així, sigui un esdeveniment totalment corporatiu i no hagis de preocupar-te de res.

presentador - Mestres de cerimònia
presentador2 - Mestres de cerimònia
presentador - Mestres de cerimònia
presentador2 - Mestres de cerimònia