Encara no saps què és el microteatre? Són peces teatrals que, tal com el seu propi nom indica, són “micro”, és a dir, més petites i senzilles. És un nou gènere teatral que està causant furor tant a Madrid com a Barcelona i, cada vegada, hi ha més espectacles originals d’microteatre per gaudir d’històries divertides i presentades en petit format.

En Off Business volem que incloguis una mica d’art i bon humor en el teu esdeveniment empresarial. I, per això, t’oferim la possibilitat de contractar obres de microteatre per a empreses que estan pensades per a animar qualsevol esdeveniment i incloure una mica de rialles i bon humor a trobar-te laboral.

En què consisteix el microteatre per a empreses?

Micro teatre

Quan parlem de “microteatre” estem fent referència a un tipus d’obra teatral que es realitza en petit format. És a dir, no cal ni un escenari, ni llums ni un gran equip tècnic. Una obra que té una durada d’uns 15 o 20 minuts i que es pot dur a terme en qualsevol espai: a la teva oficina, en un restaurant, a l’exterior, etcètera.

Aquestes peces es caracteritzen per ser originals, diferents i trencadores. El microteatre és per al teatre com els contes són per a la literatura: peces més breus però més originals, més impactants i molt més intenses.

Es tracta d’una opció ideal per integrar en el teu esdeveniment d’empresa perquè, amb una obra de microteatre, aconseguiràs:

  • Trencar el gel: en ser una obra de durada determinada i breu, aconseguiràs animar l’ambient i crear un clima més distès i relaxat.
  • Millorar l’ambient: les obres de microteatre són obres d’humor i molt originals amb què es busca oferir noves perspectives sobre un tema. És com un conte però representat d’una manera diferent i original.
  • Començar l’esdeveniment amb bon peu: a més, és una manera perfecta de poder començar qualsevol esdeveniment per calmar els ànims, relaxar l’ambient i aconseguir crear el clima perfecte.
Microteatro para empresas y a domicilio 1 - Micro teatre
Microteatro para empresas y a domicilio 1 - Micro teatre
Microteatro para empresas y a domicilio 2 - Micro teatre

Com comptar amb una obra de microteatre al teu esdeveniment?

Gaudir d'històries divertides de petit format

Si vols gaudir d’una obra de microteatre, res millor que contactar amb Off Business perquè et oferim un pressupost personalitzat i adaptat a les teves necessitats. La companyia teatral es desplaçarà fins al punt indicat per oferir-vos un xou diferent i divertit.

A més, en ser microteatre, quasibé no necessiten ni atrezzo ni equip tècnic. Per tant, qualsevol racó pot convertir-se en un escenari teatral sorprenent i màgic. Has de saber que el microteatre es caracteritza per ser obres de 15 o 20 minuts com a molt però, si voleu, després del xou es pot dur a terme un col·loqui o parlar amb els actors.

En Off Business només treballem amb artistes de gran qualitat, per això, les obres de microteatre que t’oferim són de primera categoria i produïdes per una de les productores teatrals més pioneres i innovadores de l’actualitat. Un xou sorprenent, divertit i fresc que es pot realitzar en qualsevol espai.

La productora té diferents tipus d’obres de microteatre pensades per a vosaltres: obres que parlen sobre l’abús de les noves tecnologies, altres que parlen sobre el variat univers de la parella, altres que parlen sobre la impuntualitat … Temes originals i actuals que, segur, us dibuixaran un gran somriure a la cara.

Microteatro para empresas y a domicilio 2 - Micro teatre