Afegeix una mica d’espurna al teu esdeveniment d’empresa! L’humor és una eina perfecta per aconseguir amenitzar esdeveniments de qualsevol tipus i, al mateix temps, fer que el públic assistent no perdi l’atenció ni es despisti en algun moment.

Moltes empreses fan servir els espectacles originals l’humor com a nexe d’unió entre els empleats, per crear un clima més distès i informal, una cosa ideal per a esdeveniments d’empresa com congressos, convencions, sopars empresarials, etcètera. Amb l’humor s’aconsegueix relaxar els ànims i crear una situació molt més òptima per a la cohesió grupal i la captació de nous coneixements.

En Off Business disposem de monologuistes per a esdeveniments d’empresa que aconseguiran amenitzar la vetllada i fer que el riure s’apoderi de la sala. Una oportunitat perfecta per millorar l’ambient laboral i crear una atmosfera perfecta per al teu esdeveniment empresarial, vols saber més?

Monologuista amb monòleg personalitzat de la teva empresa

Monòleg personalitzat

Els monologuistes són professionals de l’humor i la comèdia per la qual cosa amb anècdotes i senzilles històries quotidianes podran fer-t’ho passar d’allò més bé. Són mestres de l’humor i improvisació, per tant, estan més que acostumats a aprofitar qualsevol ocasió per fer broma i aconseguir que et diverteixis.

És per aquest motiu que, comptar amb el talent i el treball d’un monologuista en el teu sopar d’empresa pot ser una opció perfecta per relaxar l’ambient i crear una energia més òptima per a l’intercanvi i la connexió grupal.

Sigui l’esdeveniment que sigui, un monologuista pot aconseguir fer bromes i que l’humor es converteixi en el nexe d’unió de l’esdeveniment. Res millor com riure per poder organitzar un esdeveniment diferent, amè i interessant per a tots els assistents.

A més, si vols que el monòleg o les bromes que es duguin a terme durant l’esdeveniment tinguin alguna cosa a veure amb la teva empresa o amb la realitat laboral, llavors has de saber que des Off Business també t’oferim la possibilitat que el còmic faci un monòleg personalitzat de la teva empresa, és a dir, que estigui inspirat en anècdotes o històries que hagin succeït de forma veraç i, per tant, aconseguirà empatitzar molt més amb els assistents.

Aquestes és una de les formes més diferents i divertides d’aconseguir mantenir l’atenció del públic en un esdeveniment empresarial.

monologo1 2 - Monologuistes
monologo1 1 - Monologuistes
monologo2 - Monologuistes
paramount - Monologuistes

Paramount Comedy monologuista

Paramount Comedy

Coneixes el canal Paramount Comedy? És el especialitzat en oferir programes de comèdia i monòlegs d’humor. Es tracta, doncs, de la cadena de televisió més divertida que trobaràs en l’actualitat i que té programes especialment pensats per a descobrir nous talents de l’humor.

És per aquest motiu que de Paramount Comedy han sortit grans noms de la comèdia actual i en Off Business comptem amb la seva col·laboració perquè puguis contractar-los i que siguin ells els que acudeixin al teu esdeveniment empresarial.

Tots aquests còmics són prou reconeguts dins del panorama humorístic actual i, per tant, comptant amb ells t’asseguraràs que la gent li reconegui i, a més, gaudiràs d’un show divertit, original, fresc i canalla.

Aquests monòlegs tenen 1 hora de durada i es fan en llengua castellana. L’artista pot acostar-se al local o restaurant on feu el sopar o, també, actuar en un dels nostres restaurants si és que heu optat per la nostra oferta d’sopar amb monòlegs.

Comptar amb un monologuista de Paramount Comedy per al teu esdeveniment empresarial és una gran opció que et permetrà gaudir d’una vetllada de rialles, sorpreses i els millors gags d’humor. Diversió més que assegurada!

paramount1 - Monologuistes
paramount2 - Monologuistes

Monologuista cambrer infiltrat

Cambrer infiltrat

Però si hi ha alguna cosa que causi impacte i sorpresa entre els assistents és que, durant l’esdeveniment o el sopar d’empresa, expliquis amb un actor que s’infiltri a manera de cambrer. Què vol dir això? Bàsicament que l’actor s’encarregarà d’emular a un cambrer però amb la diferència que el seu treball serà tot menys professional.

Imagina’t estar en un esdeveniment d’empresa i que a un cambrer se li caigui la safata amb totes les begudes o, pitjor encara, les tiri a sobre de la camisa del cap. És una situació en què només et ve de gust dir “Terra trágame” i en la qual els convidats no sabran si riure o plorar … Doncs bé, això és el que pots aconseguir amb un dels nostres cambrers infiltrats que aconseguiran fer-vos riure de valent gràcies a les seves malapteses.

Però, a més d’això, el cambrer, en el fons, és un monologuista pel que, entre plat i plat, anirà intercalant gags, acudits i divertidíssimes anècdotes amb les que no podràs parar de riure. Una forma totalment original i diferent d’incorporar un xou còmic al teu reunió d’empresa però sense que la resta de convidats tingui del tot clar de si es tracta d’una broma o si és realitat.

infiltrado - Monologuistes
camarerofalso1 1 - Monologuistes
camarero2 - Monologuistes
lampista 1 - Monologuistes

Monologuista lampista infiltrat

Lampista

I, seguint amb l’estela anterior, un altre dels xous d’humor que pots introduir al teu esdeveniment d’empresa és el del lampista infiltrat. En aquest cas, l’actor apareixerà a meitat del sopar o de l’esdeveniment per arreglar una suposada canonada trencada però aquesta situació inicial tan tranquil·la i quotidiana es veurà truncada amb la malaptesa de l’lampista que no sabrà molt bé com actuar davant d’imprevistos.

A més, el lampista es caracteritzarà per ser un personatge divertit, bromista i còmic que aconseguirà fer riure a tot aquell que parli amb ell. Una actuació totalment inesperada i que, de fet, ningú acabarà de saber del cert si és que el lampista és així o si, en realitat, tot és una broma.

lampista - Monologuistes
lampista2 - Monologuistes

Monologuista Rafael el gitano

El gitano Rafael

I, finalment, un altre dels xous de monòlegs per a empreses que t’oferim des Off Business i l’aparició en el vostre esdeveniment d’un personatge una mica peculiar i molt, però que molt, graciós. Us presentem al gitano Rafael, un venedor ambulant que voldrà fer negoci amb els assistents i que, mentre us intenta convèncer, anirà parlant, explicant històries divertides i fent bromes que, segur, us faran riure de valent.

Amb el gitano Rafael no només us riureu sinó que també tocareu les palmes, cantareu i viureu un moment més que divertit al mateix temps que inesperat. La gràcia d’aquest tipus d’actor infiltrat està a jugar amb el desconeixement dels assistents que no tindran clar si es tracta d’un actor o si es tracta d’un espontani que s’ha colat a la festa.

Has de saber que qualsevol d’aquests monòlegs que us hem indicat té una durada aproximada d’1 hora i estan duts a terme per artistes professionals del sector de la comèdia. La llengua amb què es fan aquests gags és en castellà i es pot fer qualsevol dia de la setmana però amb prèvia reserva per garantir la disponibilitat de l’artista.

A més, podem desplaçar-nos a la ubicació de Barcelona (o rodalies) que ens indiquis però, si ho prefereixes, has de saber que en Off Business també disposem de sales d’esdeveniments i restaurants pensats perquè puguis realitzar la teva trobada empresarial i, al mateix temps , comptar amb alguna de les actuacions dels monologuistes que t’hem comentat.

Fes que el teu esdeveniment d’empresa sigui inoblidable amb aquests espectacles d’humor que seran divertits, diferents i molt entretinguts.

gitano - Monologuistes
lampista - Monologuistes
lampista2 - Monologuistes