Dóna-li un toc diferent i sorprenent al teu esdeveniment empresarial! Aconsegueix crear un clima distès incorporant l’actuació en directe de músics que marcaran la diferència.

En Off Business t’ajudem a que puguis amenitzar el teu esdeveniment amb actuacions i idees que aconseguiran crear un ambient molt més òptim. Per això, una de les nostres propostes és comptar amb músics per a esdeveniments d’empresa que posaran la banda sonora a la vetllada i crear un ambient més relaxat i distès.

Guitarra espanyola

El so més envolvent

Hi ha molts músics per a esdeveniments d’empresa que pots contractar. En Off Business t’oferim una gran varietat de disciplines perquè, així, puguis escollir la que millor s’adapti a l’estil i personalitat de la teva empresa. Una d’elles és la música amb guitarra espanyola, una opció perfecta per aconseguir crear un ambient molt proper amb música en viu a Barcelona.

Els guitarristes podran entonar cançons típiques de la nostra música. Ho faran, sempre, d’una manera 100% professional i podran acceptar suggeriments. És una idea estupenda per a empreses que vulguin una música més autèntica i informal.

Quartets de corda

Elegància musical

Si vols posar el toc de distinció i elegància al teu esdeveniment empresarial a Barcelona, res millor com contractar quartets de corda. Aquests quatre músics t’ajudaran a amenitzar la vetllada amb una selecció musical exquisida.

Tots els músics que treballen amb nosaltres són professionals, seriosos i amb un gran talent. Per això, t’asseguraràs gaudir d’un deliciós acompanyament sonor, amb música clàssica i elegant. Una opció idònia per aconseguir un ambient més exclusiu durant la teva celebració.

guitarra espanola min - Músics
cuarteto min - Músics
offbusiness - Músics
Homenaje a los beatles2 - Músics

Violinistes

L'opció musical més suau

Una altra de les millors opcions per comptar amb músics per a esdeveniments d’empresa és escollir a violinistes. La música que emet el violí és una música elegant, suau i ideal per als esdeveniments més luxosos. El professional s’encarregarà d’escollir la millor varietat musical per a l’ocasió i que, així, amb la música es pugui crear un ambient idoni.

El violí és un instrument elegant i que emet sons envoltants. Per això, pot ser una boníssima elecció per a aquelles empreses que busquen organitzar una trobada més seriós i professional.

Banda homenatge Beatles

Un viatge als 60

Vols organitzar una autèntica festa en el teu esdeveniment corporatiu a Barcelona? Llavors, et recomanem que convidis als teus treballadors a un viatge als anys 60 i 70. Com? Comptant amb l’actuació d’una banda homenatge als Beatles que us farà cantar, ballar i vibrar amb les cançons més mítiques d’aquest quartet.

Alguns dels hits que es podran escoltar sobre l’escenari seran temes que ja han passat a la història de la música: “Hey Jude”, “Yellow Submarine” o “Let it be”. Una actuació magistral que us farà viure una nit inoblidable.

Rumba catalana

Pels més animats

Però si vols donar-li un toc més animat, divertit i informal a l’teva esdeveniment corporatiu, llavors … passa’t a la rumba catalana! Els músics especialitzats en aquest gènere musical aconseguiran animar la vetllada, posar-li un toc fresc, informal i molt, però que molt, divertit.

Vestits amb les seves guitarres espanyoles i els seus barrets rumberos, aquests músics faran que la vetllada es tinya de diversió i festa. Cançons típiques d’artistes com Peret, Sabor de Gràcia, etcètera, us faran aixecar de la cadira i ballar, riure i passar-ho genial. Els músics de rumba catalana posaran aquest toc festiu i alegre al teu esdeveniment d’empresa, per tant, és un gran encert!

Batucada

Ritmes 100% brasilers

Un altre dels músics per a esdeveniments d’empresa que t’oferim a Off Business forma part de les conegudes “batucades”. Aquests ritmes 100% brasilers poden inundar el teu esdeveniment amb sons de tambors, molta energia i un ritme sense igual.

És una opció ideal per aconseguir crear un ambient festiu, exòtic i molt animat al teu esdeveniment. Amb les batucades i els percusionistes per a esdeveniments ningú podrà quedar-se quiet a la cadira: es posaran dempeus, mouran els malucs i viuran un moment ple d’emoció.

flamenco 2 - Músics
Batucada - Músics
flamenco 1 - Músics
jazz - Músics

Flamenco

Dinar o sopar d'empresa

Una altra de les nostres propostes perquè contractis músics per a esdeveniments d’empresa és que creus un ambient apassionat i autèntic. Per a això, pots comptar amb artistes de flamenc que es deixaran la pell a l’escenari i us emocionaran al màxim.

És una idea perfecta per crear un ambient íntim i proper. A més, amb el flamenc s’aconsegueixen transmetre moltíssimes emocions, passions i sentiments. Els músics de flamenc, amb les seves esquinçades veus, la seva guitarra i el seu follet, faran que el teu esdeveniment tingui un toc molt autèntic i, també, molt nostre.

Jazz y blues

Ritmes americans glamurosos

També pots optar per incorporar música procedent d’Amèrica i deixar-te portar pel ritme i l’elegància del saxo i / o l’harmònica. Per a això, res millor que contractar músics experts en jazz i blues, dos gèneres musicals d’incomparable bellesa, emoció i que crearan un ambient perfecte per al teu esdeveniment.

El blues i el jazz són dos gèneres que podrien considerar-se com a germans. Però, mentre el blues és més de carrer i melòdic, el jazz és el germà “rebel”, el que improvisa i el que juga amb la melodia i el ritme.

Mariachis

Folklore en estat pur

I, finalment, si vols incorporar música més tradicional al teu esdeveniment d’empresa, pots comptar amb l’actuació de mariachis. Es tracta d’una opció que resulta idònia per donar-li més color, sentiment i folklore a la teva celebració.

Amb un grup de mariachis també podràs fer que tots s’emocionin i cantin temes tan coneguts com “Clavelitos” o “Cielito lindo”.

Com veus, en Off Business t’oferim moltíssimes opcions perquè marquis la diferència amb el teu esdeveniment empresarial. Depenent de la personalitat i estil de la teva empresa, podràs triar un tipus o un altre de músics per a esdeveniments d’empresa.

mariachis - Músics