Afegeix ara alguna cosa diferent i la mar de divertit al teu sopar d’empresa! En Off Business et proposem que doneu suport al cohesionar més al teu equip organitzant activitats de team building que els faci treballar tots junts, divertir-se i relacionar-se en un ambient més relaxat i lluny del món laboral.

És per aquest motiu que una de les activitats que millor funcionen per aconseguir fomentar el team bulding empresarial són els sopars de misteri per a empreses, uns sopars diferents a les habituals ja que, a més de prendre el menú, també es desenvolupa un espectacle misteriós al que tots haureu descobrir qui és l’assassí.

More't de riure amb els nostres sopars de misteri

Sopars de misteri

Els sopars de misteri per a sopars d’empreses que et proposem són activitats totalment divertides i sorprenents que, segur, encantaran a tots els treballadors. Es tracta d’una oportunitat única de gaudir, al mateix temps, d’un suculent sopar i un entretingut espectacle original i interactiu en el que vosaltres també sereu els protagonistes.

En aquests sopars algú resulta ser assassinat i, llavors, tot l’equip haurà de treballar en conjunt per intentar resoldre el misteri i atrapar a l’assassí. Hi ha quatre actors i, d’aquests, els quatre poden ser el culpable i la vostra tasca serà endevinar quin d’ells realment ho és.

L’espectacle dóna inici just a l’entrar al restaurant a la sala on estigueu sopant. Quant entreu, un amfitrió us donarà la benvinguda al restaurant i us convidarà a seure cada un en els vostres seients. A partir d’aquest moment, començarà l’espectacle que es desenvoluparà entre plat i plat per deixar-vos una estona per parlar i compartir les vostres experiències.

Es tracta, doncs, d’un espectacle divertit, misteriós i ple d’humor amb el qual podreu entretenir-vos durant la vetllada i gaudir d’una sorprenent obra on l’assassí serà el menys esperat.

Per donar-li més veracitat a l’obra, quan els actors estiguin treballant s’encendran llums i so perquè puguis endinsar al màxim en la trama i viure en primera persona el misteri i la tensió que es crearà davant els teus ulls. Ideal per a grups grans i sopars d’empresa a Barcelona.

misterio1 - Sopars de misteri
cenamisterio2 - Sopars de misteri
misterio2 - Sopars de misteri

Sopars privats assassinat en viu només per la teva empresa

Sopars privats

Aquestes sopars de misteri per a empreses seran totalment privades per a la teva empresa i que, així, puguis gaudir d’un espectacle només per a vosaltres. Però perquè així sigui és imprescindible que, almenys, sigueu un grup de 20 persones.

La durada d’aquesta activitat és de 3 hores i es pot fer qualsevol dia de l’any, a qualsevol hora però sempre, sota reserva prèvia per garantir-ne la disponibilitat. El lloc en el qual es pot realitzar aquesta activitat és en un restaurant de Barcelona o, també, en l’empresa o el local que s’hagi contractat.

És important remarcar que aquest espectacle es realitza només en llengua castellana i que està composta de tres actes: el primer que es realitza abans de començar a sopar, el segon que es porta a terme entre el primer i el segon plat i el tercer acte que té lloc abans de les postres.

També hem de puntualitzar que el públic en cap moment participarà en la trama, tan sols ho farà en qualitat d’espectador i, això sí, se li animarà a que intenti esbrinar qui ha estat l’assassí.

cenamisterio4 - Sopars de misteri

Sopars de misteri en sala privada a tota Barcelona

Barcelona

Per poder gaudir al màxim d’aquest sopar de misteri per a empreses et recomanem que reservis una sala privada en un restaurant de Barcelona o en un local perquè, en cas contrari, no podrà realitzar l’activitat.

Tingues en compte que es tracta d’una obra de teatre en viu i que, per això, és important disposar d’una certa intimitat i privacitat.

misterio3 - Sopars de misteri
cenamisterio6 - Sopars de misteri