On som?

Off Business som una empresa especialitzada en l’organització d’activitats d’empresa que se centren en fomentar l’team building. Per aquest motiu, t’oferim una gran varietat d’activitats, tallers i espectacles que t’ajudaran a amenitzar els teus esdeveniments empresarials creant una atmosfera agradable i idònia per aconseguir millorar l’ambient laboral.

Si vols comptar amb la nostra ajuda per organitzar el teu pròxim esdeveniment empresarial, a continuació anem a descobrir-on som perquè puguis contactar amb nosaltres i, així, obtenir un pla ajustat a les mesures i necessitats de la teva empresa.

Troba’ns

Truca’ns i resoldrem els teus dubtes.

C/ Lleida 29, local, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona


Empresa d’esdeveniments al Vallès

Cada vegada és més evident que el Team Building és un aspecte imprescindible en l’esdevenir d’una empresa i, per aquest motiu, en Off Business t’oferim plans que, a més de ser divertits, tenen en compte altres importants aspectes com la cohesió grupal, la competitivitat sana, el treball en equip i el respecte.

Som una empresa situada a Montcada i Reixach, a la comarca del Vallès Occidental, a 10 minuts del centre de Barcelona. Som especialistes en organitzar esdeveniments de tot tipus per a empreses que vulguin començar a millorar l’àmbit laboral creant relacions professionals més respectuoses, tolerants i on es dissipin les tensions.

Les activitats que us proposem estan pensades, totes elles, per aconseguir millorar el treball en equip i fer que en la teva empresa es respiri un clima òptim per a la productivitat i el rendiment. Està clar que si en una empresa els treballadors no estan contents, els números no seran tan bons que si es treballés en un bon ambient. Per aquest motiu, creiem que és més que necessari pensar i idear bé el Team Building empresarial per aconseguir que l’equip estigui cohesionat i unit.

Ens trobem a Montcada i Reixach però treballem sobretot en el sector online, per tant, davant de qualsevol dubte o consulta pots contactar amb nosaltres via mail i et respondrem sense cap tipus de compromís.

Empreses que
Ja confien en nosaltres
logo bimbo ok - On som?
mc donalds ok 1 - On som?
booking ok - On som?
HM Logo ok - On som?
logo volkswagen ok - On som?
hp ok - On som?
logo adeslas ok - On som?
logo corte ingles petitt - On som?
schibsted spain logo ok - On som?
quiron ok - On som?
premiademar ok - On som?
logo metropolitan ok - On som?
Veure que pensen sobre nosaltres