Necessites ajuda per organitzar el teu esdeveniment empresarial?


En Off Business ens especialitzem en aquest sector aconseguint fer que cada trobada d’empreses sigui únic, diferent i productiu.

Organitzem activitats per a empreses a la província de Barcelona

El team building és un terme que cada vegada està més de moda però realment saps què vol dir? Es tracta d’un concepte procedent dels Estats Units i que fa referència a la importància de crear un bon equip de treball per aconseguir maximitzar els resultats de l’empresa.

I per poder aconseguir aquesta millora grupal s’elabora un pla d’activitats i esdeveniments empresarials on s’incloguin activitats amenes, divertides i que tinguin un objectiu clar: millorar la cohesió de l’equip i reduir les tensions que puguin crear-se en l’entorn laboral.

Sabem que a la feina poden haver conflictes, situacions d’estrès o malentesos entre els companys de treball. Tot això, a la llarga, pot acabar afectant la productivitat d’un treballador fent que el seu rendiment baixi i que els seus resultats no siguin els esperats, cosa que afecta de manera directa a l’empresa.

Per bregar amb aquesta situació, res millor com organitzar esdeveniments d’empresa que es realitzin en un ambient més dinàmic i relaxat del laboral. I, per aconseguir-ho, pots comptar amb l’experiència i professionalitat d’Off Business ja que ens dediquem a organitzar esdeveniments de tot tipus que tinguin com a objectiu garantir la diversió i l’originalitat de la trobada.

teambuilding - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
humor 2 - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona

Tant si el que necessites és organitzar una activitat per a la teva sopar d’empresa com si vols muntar un esdeveniment i no saps molt bé com amenizarlo, nosaltres disposem de tot el que necessites. Alguns dels serveis que t’oferim són:

  • Espectacles per a sopars d’empresa : pots fer que el teu sopar anual sigui més divertida i sorprenent comptant amb l’actuació d’un mag, un còmic o assistint a una obra de teatre en viu. Èxit assegurat!
  • Activitats per reforçar el Team Building : també pots optar per omplir el teu esdeveniment amb activitats que aconsegueixin millorar el treball en equip en un ambient distès i informal. Per exemple, et proposem activitats divertides com Humor Groc, Bubble Football, organitzem gimcanes per la ciutat de Barcelona, ​​etcètera.
  • Tallers originals i diferents : un altre dels nostres punts de treball és organitzar tallers perquè tots els treballadors puguin aprendre alguna cosa nova en un entorn amable i relaxat. Posem a la teva disposició tallers de tot tipus com, per exemple, de cuina, de gintònics, de mojito, de ball, etcètera.

Tots els serveis que t’oferim estan pensats perquè puguis organitzar el teu esdeveniment empresarial d’una forma senzilla i 100% original.

OFF BUSINESS pertany al grup
Events Marketing Group

Formem part del grup Events Marketing Group, una empresa que està especialitzada en organitzar esdeveniments de tot tipus, ja sigui del sector laboral, com l’oci i la diversió.

Entre les nostres empreses destaquem Despidalia, especialitzada en organitzar comiats de soltera per tot el país, o Cenalia, web especialitzada en oferir sopars diferents i divertides a la ciutat de Barcelona ideals tant per a empreses com per a particulars que vulguin celebrar una ocasió especial.

logo - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
Empreses que
Ja confien en nosaltres
logo bimbo ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
mc donalds ok 1 - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
booking ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
HM Logo ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
hp ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
logo volkswagen ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
logo adeslas ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
logo corte ingles petitt - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
schibsted spain logo ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
quiron ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
premiademar ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
logo metropolitan ok - OFFBUSINESS, organitzador d'esdeveniments per a empreses a Barcelona
Veure que pensen sobre nosaltres