Necessites organitzar un dinar o un sopar d’empresa? Llavors és probable que actualment estiguis buscant un espai ideal per poder acollir aquest esdeveniment i disposar de totes les prestacions necessàries per poder gaudir d’una vetllada agradable al costat dels treballadors de l’empresa.

Ja sigui que estiguis buscant celebrar un sopar per Nadal com si el que vols és organitzar un dinar com activitat de team building, en Off Business posem a la teva disposició una gran varietat d’opcions perquè puguis organitzar fàcilment aquesta vetllada i tenir totes les facilitats a teu abast.

CENA PRIVADA

 • CENA
  Escoge un restaurante premium
 • SALA PRIVADA
  Incluido en el precio

CENA + DISCO + COPA

 • CENA
  Escoge un restaurante premium
 • SALA PRIVADA
  Incluido en el precio
 • DISCOTECA
  Escoge una discoteca
 • COPA
  Consumición en la discoteca

TODO INCLUIDO

(Con otros grupos)
 • CENA
  Con barra libre de sangria
 • DJ
  Durante la cena
 • SHOWS
  Espectáculos cómicos
 • ANIMACIÓN
  Juegos y regalos
 • CAVA
 • DISCOTECA
  Sin desplazamientos
 • COPA
  Consumición en la discoteca

PLAN A MEDIDA

 • CENA
  Escoge un restaurante premium
 • SALA PRIVADA
  Incluido en el precio
 • ESPECTÁCULO PRIVADO
  Escoge un show
 • DISCOTECA + COPA
  Extra opcional
DESCARREGAR AQUÍ

Catàleg restaurants de sopars d'empresa 2019

Dinar o sopar d'empresa, tu decideixes

Dinars o sopars empresarials

Hi ha empreses que estan acostumades a organitzar sopars empresarials per moments com el Nadal però, la veritat, és que cada vegada són més les empreses que s’apunten a celebrar sopars originals en què l’objectiu és gaudir d’una agradable vetllada al costat dels companys de treball i poder dissipar tensions i millorar l’ambient laboral. Aquests menjars solen fer-se en complement a altres activitats de team building que té com a objectiu reforçar i millorar les relacions laborals.

En Off Business ens adaptem a les teves necessitats i, per això, t’ajudarem a organitzar tant un sopar com un dinar d’empresa posant a la teva disposició tots els serveis que necessites per a poder celebrar aquesta ocasió especial.

cenaempresa1 - Sopars d'empresa
cenaempresa2 - Sopars d'empresa
cenaempresa2 - Sopars d'empresa

Restaurants i hotels amb sales privades per sopars d'empresa perfectes

Privacitat i intimitat

La millor opció per organitzar un dinar o un sopar d’empresa és optar per un espai íntim on pugueu estar celebrant la vostra vetllada de forma privada i apartada de la resta dels comensals. És per aquest motiu que a Off Business trobaràs una àmplia varietat de restaurants i hotels que estan equipats amb sales privades i que, per tant, són ideals per organitzar una vetllada d’aquest tipus.

En aquestes sales trobaràs tot el luxe i atencions que necessites per a poder realitzar el sopar d’empresa. A més, són espais elegants i amplis que et garanteixen la privacitat del teu esdeveniment perquè puguis intercanviar un bon moment amb els companys de treball en un lloc adaptat per a això i totalment apartat de la resta de la sala.

cenaempresa1 - Sopars d'empresa

Sopars especials de Nadal d'empresa

Àpats nadalencs

Si el que necessites és organitzar un sopar especial de Nadal per a la teva empresa, nosaltres t’ajudarem a que puguis crear la millor nit per a tu i tots els treballadors. Disposem de diferents idees i plans per a empreses que poden anar des d’una senzilla i tradicional sopar de Nadal a un esdeveniment més divertit i original en el qual s’incloguin espectacles originals o jocs per a empreses que amenitzaran la vetllada.

En Off Business podràs trobar una gran varietat d’opcions perfectes per celebrar una nit diferent, per exemple, posem a la teva disposició a diferents artistes  i còmics amb què us riureu i gaudireu de bromes més divertides durant el sopar. També t’oferim la possibilitat de gaudir d’un espectacle divertit i misteriós durant el sopar que aconseguirà estrènyer encara més els llaços dels treballadors i millorar les relacions laborals.

Però si prefereixes alguna cosa més senzill, també t’oferim la possibilitat de celebrar un sopar de Nadal més tradicional en un dels nostres restaurants de Barcelona on podràs passar una nit inoblidable i molt divertida.

nvidad - Sopars d'empresa
navidad1 - Sopars d'empresa
navidad2 - Sopars d'empresa